Egy Jo Maidment nevű nő állt ki a nyilvánosság elé egy brit reggeli műsorban, hogy még 2010-ben George Michael névtelenül adományozott neki 15 ezer dollárt, azaz közel 4 és félmillió forintot. 

A nő 6 évvel ezelőtt ugyanebben a műsorban beszélt a mesterséges megtermékenyítés nehézségeiről, hogy milyen drága beavatkozás. Az adás után egy anonim üzletember juttatta el a pénzt egy klinikára Maidment nevében. Egészen 2012-ig nem tudta, ki áll az adomány mögött, majd a gyereke születése után kapott egy virágcsokrot és egy gratuláló üdvözlőkártyát, amit elvileg George Michael írt alá. Zárójelben odaírta, hogy az Anonymus. 

George Michael december 25-én halt meg szívelégtelenségben. A holttestére barátja, Fadi Fawaz talált rá, aki később arra utalt, hogy az énekes öngyilkosságot követett el

(TMZ)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.