Már csak egy nap van az #ultrahideghajnalig, vasalja a jégeralsót, hasítsa a fát, vagy csak szimplán tekerje fel a hőfokszabályzót, kortyolja a kávét, dőljön hátra, és olvassa friss lapszemlénket:

  • A Lakástalkshow vendége volt Bochkor Gábor: a rádiós szerint gyerekük fontos szerepet játszott a Várkonyi Andreával zajló kapcsolatuk véglegesítésében. "Nem vagyok biztos abban, hogy ha Nóri nem született volna meg, akkor mi még mindig együtt lennénk, mert akkor mi egy teljesen könnyed életet éltünk egymással, semmiféle felelősséggel nem tartoztunk egymás iránt. Nóri ragasztó lett köztünk, hirtelen olyan minőségeket fedeztünk fel egymásban, amik nagyon pozitívak, és ezek nagyon összekötnek bennünket" - mondta el a rádiós. Beszélt még édesapjáról is, akit 23 éves egyetemista korában vesztett el, és ő talált rá, mint később kiderült szívinfarktusa volt. Nagyon aggódik, mert édesapja ekkor 56 éves volt, Bochkor pedig most 52 éves, és egyre többet gondol a halálra. Apjával szemben azonban ő tud bánni a pénzzel, odafigyel: "Onnantól kezdve, hogy független vagy és bármit megcsinálhatsz, ott már a te kezedben van a sorsod" - emelte ki a lényeget a Blikk.
  • L.L. Junior a Blikk információi szerint megkérte Körtvélyessy Kinga kezét, akivel kapcsolata teljesen független attól, hogy előző barátnőjével szétmentek. Az énekes a lapnak megerősítette, hogy Körtvélyessyvel jár, de hozzátette, hogy Hopp Csillával, gyermekei anyjával sincsenek rosszban, a karácsonyt például együtt töltötték. Az újság megkereste Körtvélyessy Zsoltot, akinek semmiféle emberi, vagy művészi kifogása nem volt az énekesre, és áldását adta a fiatalok kapcsolatára. Ő árulta el azt is, hogyan zajlott a lánykérés: "Junior egy fantasztikus, romantikus gesztust tett. Egy repülővel felszálltak, és egy hatalmas molinóra a földön az volt kifeszítve, hogy "Hozzám jössz?". Így kérte meg a kezét. Kinga azonnal igent mondott."
  • Azurák Csaba hamarosan újra a képernyőn lesz, a Bors írta meg, hogy január 12-én este tér vissza közéleti-politikai műsorával, az "1/1 Azurák Csabával"-lal. "A stáb járt már külföldön is, hogy exkluzív riportokkal is a tévé elé ültessük a nézőket" - árulta el Azurák.