Megérkezett a tavaly decemberben elhunyt Carrie Fisher és Debbie Reynolds kapcsolatáról szóló film előzetese. Az HBO gyártásában készült dokumentumfilm szívhez szóló trailere az édesanya és lánya közötti szoros kapcsolatot mutatja meg.  

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds című dokumentumfilmet már tavaly bemutatták néhány filmfesztiválon, a 95 perces mű idén január 7-én debütál majd az amerikai HBO csatornáján. 

A Csillagok háborúja Leia hercegnőjeként is ismert Carrie Fisher és édesanyja, az Ének az esőben sztárja, Debbie Reynolds két nap leforgása alatt halt meg 2016 végén. 

A Fisher Stevens és Alexis Bloom rendezésében készült film a két nő életének összefonódását próbálja bemutatni: az utolsó években Fisher és Reynolds egy Beverly Hills-i házban, egymás szomszédjaiként éltek. Carrie Fisher ötlete volt a film, azt szerette volna megmutatni, hogyan készül édesanyja utolsó nyilvános fellépésére, egy Las Vegas-i díjátadó gálára. 

Debbie Reynolds 84 évesen halt meg, egy nappal azután, hogy lánya, Carrie Fisher elhunyt. A lánya elvesztése miatt érzett bánat miatt teljesen összeomlott, élete utolsó szavai ezek voltak:

Úgy hiányzik. Carrie-vel szeretnék lenni. 


Az HBO korábban már készített egy dokumentumfilmet a Leia hercegnőt is alakító színésznőről, ez azonban arról szólt, hogy Carrie Fisher milyen nehezen dolgozta fel a sikert, és hogyan kezelte alkohol- és kábítószerfüggőségét. A filmet az HBO Go honlapján regisztráció nélkül meg lehet nézni

via People