Nézzük, mit írnak a reggeli lapok:

Nem is lepődünk meg rajta, hogy Sarka Kata  tegnapi nagy bejelentése után - miszerint örökre véget ért a házassága Hajdú Péterrel - a mai címlapok elsősorban az ő kapcsolatukat boncolgatják. 

  • A Bors például azt írja, hogy Sarka Kata már felkészítette a gyerekeket arra, hogy Hajdúnak lesz valakije. Ezt azért tartotta fontosnak, mivel a nyilvánosság előtt élik az életüket, bármikor szembejöhet velük egy címlap és az anyuka nem akarja hogy onnan értesüljenek a dologról. A lap külföldön érte utol Hajdú Pétert, aki cáfolta, hogy lenne barátnője, viszont a közösségi oldalán ennyit írt: "Szólok, ha lesz valakim."
  • A Blikknek Sarka Kata azt nyilatkozta, hogy tud Hajdú barátnőjéről, de nem kíván foglalkozni velük. Ő már csak a gyerekekre és a jövőjére koncentrál. Hajdú pedig továbbra is azt állítja, hogy nincs barátnője, bár lehetne. És készen áll arra, hogy új életet kezdjen. [Ne aggódjanak, már mi sem tudjuk követni – a szerk.]

#relax #home #perfectsunday

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

  • Szintén a Blikkből derül ki az is, hogy Pikali Gerda szövegtanulással töltötte az ünnepeket. Ám a dolog nem ilyen egyszerű. A darab, amit az Újszínházban játszik majd a funtineli boszorkány, nem egyszerű darab, hiszen mindkét elődje babavárás miatt lépett ki belőle. A lap nyilván arra következtet ebből, hogy Pikali is hamarosan terhes lesz. A színésznő azonban megmondta, hogy attól nem fog teherbe esni, ha elvállalja a szerepet. 
  • Tóth Vera azóta is elszántan edz - ezt a Blikk nem hagyta szó nélkül. Bemutat egy videót az énekesnő Instagram oldalán és visszaemlékszik arra egy fotóval, hogy milyen volt, amikor még 50 kilóval nehezebb volt. Tóth Vera kirobbanó formában van, de azóta sem hagyta abba az edzéseket. 

😂💪🏻💪🏻💪🏻 #powerplate #powerplatehungary @powerplatehungary

Tóth Vera (@verajuska) által közzétett videó,

  • Végül a mai Best Magazin pedig arról számol be, hogy Németh Kristóf megtanult női fejjel gondolkodni. Ugyanis a nőkről és a szerelemről és persze a volt házasságáról kérdezték hosszasan. Németh bevallja, hogy ő is volt csalfa, és hűtlen és mászott bele házasságba is, de ezekből is sokat tanult és már egészen másképpen gondolkodik a kapcsolatokról.