IMG 9123

Hírek paradicsomos hasé mellé: Lagzi Lajcsit Dél-Amerikában sokkolta a vádemelés híre

2017.01.13. 07:58
  • A Bors arról számol be, hogy Lajzi Lajcsit valósággal sokkolta amivel vádolják, egészen pontosan, hogy ötvenmillió forinttal megrövidítette az áramszolgáltatókat és még vesztegetés is került a vádiratba. A zenész szerint koncepciós per zajlik ellene és továbbra is azt állítja, hogy ártatlan. Igaz, jelenleg Dél-Amerikában van, de szerdára hazajön. 
  • Ahogy megszokhattuk, a Blikkben folytatódik a dráma. A lap inkább azt boncolgatja, hogy a trombitaművész miért utazott éppen most külföldre. Ügyvédje szerint előre bejelentette az ügyészségnek, hogy külföldre utazik, és remélte, hogy nem ebben az időszakban fognak vádat emelni ellene. Tévedett. Az is kiderült, hogy tavaly pont a családi vakációját­ töl­tötte Mexikóban, amikor a rendőrök átkutatták boldogasszonypusztai birtokát. 
  • Mostanában nincs reggeli hír Sarka Kata és Hajdú Péter válása nélkül, most a Blikk tér vissza a témára. Régóta megy a találgatás, hogy most akkor Hajdúnak van-e új barátnője vagy nincs. (Bevalljuk, már mi sem tudtuk követni az ügyet.) A lapnak azonban Sarka Kata határozottan állítja, hogy igenis van! És hogy a gyerekeknek hogyan mutatja be, az már nem az ő dolga. Sarka Kata legutolsó Instagram képe pedig annyit árul el, hogy ő mostanában inkább a kutyájának ad jóéjtpuszit.

#goodnight #mydog #lovemydog #milla

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

  • A Bors és a Blikk egyaránt megtudta, hogy Radics Giginek bizony még nincs meg az érettségije, pedig már 20 éves. 2013-ban az énekesnő a karriert választotta és magántanuló lett, azóta csúsznak a tanulmányai. Mivel idén is benevezett az Eurovíziós dalfesztiválra, valószínűleg ez sem a tanulás éve lesz számára. 
  • Az eheti Bestben pedig Liptai Claudia exluzív kismamanaplót ír. Ez az első rész, ezután minden héten elolvashatják majd, hogyan telnek a napjai Marcell fiával. A mai részben például Liptai elárulja, hogy soha nem hitte volna, hogy egyszer ilyen boldog és teljes családi életet fog élni. Panka lánya is imádja a kisöccsét. 
15%
4290 Ft
3647 Ft
15%
3499 Ft
2975 Ft