Rejtély, hogy a Londonban élő Penny Ling hogy tudta majdem 20 teljes éven át titokban tartani, hogy George Michael gyerekkori barátjaként micsoda kiváló kincsek birtokában van. Szekrényében egy olyan évkönyvet őrizget ugyanis, amiben

a néhai énekes és dalszövegíró 11 éves korában költött versei olvashatók. 

George Michael az észak-londoni Roe Green Junior nevű általános iskolába járt, ahogy a most 51 éves Ling is, akivel jó barátok voltak, azaz iskolán kívül is igen sok időt töltöttek együtt. El se kerülhették volna egymást, mivel a nő akkori legjobb barátja ugyanabban a házban lakott, ahol Michael élt a családjával. 

Az emlegetett versek 1974-ben íródtak, a művész akkor még eredeti nevén, azaz Georgios Panayiotou-ként alkotott. 

Ling az énekes tragikus halálát követő karácsonyi időszakban vette elő a szekrényben porosodó évkönyvet, amelynek a létezéséről eddig csak a közeli barátai tudtak, most viszont már az egész világ. Ne kérjen rá minket, hogy lefordítsuk a két művet, úgysem adhatnánk vissza azt a hangulatot, amit a gyerek-George Michael vetett papírra akkoriban. 

Az alábbi linkre kattintva azonban a saját szemével olvashatja el az  Egy ló története és a  Hangok az éjszakában  című darabokat. Előbbi egy sánta ló halál előli meneküléséről szól, csodás képekkel bemutatva azt, utóbbi pedig egy Hogyishívják pofesszor álnéven filozofáló úrról, aki a hang és a látvány dimenzióin töpreng. 

 Forrás: DailyMail