Üdvözlöm önöket az Úr 2017. esztendejének 19. napján. Ne felejtsék el felköszönteni a Sárákat! Az időjárás tekintetében annyit mondhatok, hogy a délelőtt folyamán eltűnnek a zúzmarás ködfoltok, majd a nap további részében stabil 0 fok körül stagnáló latyakos hideg lesz.

De nézzük a híreket!

Istenes Bence lesz az RTL Klub új műsorának (ami igazából régi, csak csinálnak belőle még egy évadot), a Survivornek a műsorvezetője. Sokat hezitált, hogy elvállalja-e, de végül igent mondott. Nehéz lesz, hogy nem lehet majd itthon fia első születésnapján, de párja, Csobot Adál rábeszélte, hogy ilyen szakmai lehetőséget nem szabad kihagyni. (Blikk)

Férje miatt kiakadt az édesanyja Szabó Zsófira – írja a Blikk. Nem mai sztori, de most valamiért aktuális lett, hogy még az esküvő, de talán inkább a lánykérés környékén Szabó Zsófi édesanyját kicsit megviselte a tény, hogy lánya leendő férje cigány, ezért nem szólt hozzá (mármint Story Extra műsorvezetőjéhez) egy kis ideig. Mindezt a Sláger Fm reggeli műsorában volt hallható.

A Bors elkapta a kubából hazaérkező Lagzi Lajcsit, akit azonnal meg is kérdeztek, hogy mit szól az új vádemelésről. Elmondása szerint egy újságírótól értesült az egészről mert amúgy még semmilyen értesítést nem kapott róla. Felesége másodrendű vádlott, erre csak annyit mondott, hogy értetlenül állnak az egész előtt.