Az éjszakai Super Bowl döntő nem várt meglepetéseket hozott: 25 pontos hátrányból egyenlített a New England Patriots az Atlanta Falcons ellen, a vége pedig egy 34-28-as New England-i győzelem lett, a meccsről itt olvashat. Minket sokkal inkább Lady Gaga Halftime show-ja kötött le, ami talán minden eddigi produkciónál jobban ütött.

Eddigi legnépszerűbb könnyűzenei, poposabb zenéit válogatta bele a több, mint 10 perces medley-be, amit azzal a kinyilatkoztatással indított, hogy az Amerikai Egyesült Államok, az amerikaiaké, na meg az igazság is, ezt ne felejtsék el (utalva Trump elnökségére, Gaga erőteljes Hillary Clinton párti művész volt a kampányban) - mindezt a stadion tetején. Eközben mögötte látványosan az amerikai zászló színeit kirajzoló csillagokat trükköztek a szakemberek, majd gumikötelekkel vetette bele magát a mélybe, egy óriási tüzes torony tetejére ugorva. 

Volt nyakba akasztott szintetizátor, vad ruhák, nagyon profi táncosok, élő zongora, könnyek, és beavatott több száz ember a közönség soraiban, akik furcsa világító eszközökkel emelték a látványvilágot, az egyszerre mozgó hadonászással - miközben Gaga a színpadon őrült meg a Bad Romance-re. Nézze meg azt is, hogy a produkció végén hogyan ugrott a mélybe, miután a mikrofont elhajítva egy labdát fogott!

A celebvilágban is osztatlan siker volt a produkció

Katy Perry, aki a tavaly fellépője volt a sportdöntőnek, irigykedett egy sort: ő is szeretné kipróbálni a gumikötelet.

Ellen DeGeneres, Ryan Seacresttel közösen gratulált.

Bruno Mars szerint felesleges a következő években azzal próbálkozni, hogy ennél nagyobb showműsort produkáljon valaki.

És Rita Orát is totál kiütötte az életből.

És ha már ide legörgetett, megmutatjuk a mikrofon-eldobós végjátékot: