Úgy tűnik ma reggel újra igazi dráma bontakozott ki Sarka Kata és Hajdú Péter válása körül. De kezdjük az elején!

  • A Bors például megtudta, hogy Sarka Kata máris eldobta Hajdú Péter nevét (ezt szószerint idéztük - szerző). Állítólag az esküvőjük után felvette, igaz nem szólította soha senki Hajdú-Sarka Katának. A lap azonban megtudta, hogy az exfeleség beadta a névváltoztatási kérelmet, sőt, már el is bírálták, így  hivatalosan újra csak Sarka Katának hívják. 
  • A Story Magazin leleplező írásával aztán felborzolta a kedélyeket: címlapon közlik, hogy Sarka Kata Hajdú Péter egyik legjobb barátjával járhat. Ezt arra alapozzák, hogy állítólag lesifotósokkal figyeltették Sarka Kata lakását és rendszeresen látják a férfi autóját esténként. Egyelőre annyit tudni róla, hogy az 50-es éveiben jár és őszül. Hajdú szerint a barátja áruló és soha nem fogja megbocsátani, amit tett. Már csak azért sem, mert ő volt az első, akit felhívott, amikor a felesége elhagyta. 
Sarka Kata villámgyorsan reagált a cikkre! Azt mondja Hajdú Péter fizet egy újságírónak, hogy lejárassa.
  • A történtek után mi is nehezen jutunk szóhoz, de azért a Blikk cikke mellett nem megyünk el. Találtak egy érdekes képet Palvin Barbiról, azt írják a Love Magazin készítette és rá sem lehet ismerni. 
Mi történhetett? - kérdezik!

Outtake from Love 17 @realbarbarapalvin

Katie Eleanor Grand (@kegrand) által közzétett fénykép,

Ennyi történt.

Köszönjük a figyelmet!