Éppen javában zajlik a mindenkori celebek legcelebebbjeinek gyűjtőeseménye, a 18. Story-gála, amelyen nyilván mi is jelen vagyunk. Épp ezért nem maradhatunk le semmiről, amit a celebek csinálnak, legyen az eltaknyolás, parádés ruhában feszengés, vagy csak egy egyszerű, diszkrét belépő. Meg is osztjuk önnel, amit látunk, nehogy hiányérzete legyen, figyeljen jól!

Kezdetnek nyugodtan kijelenthetjük, hogy Pintér Tibor stílusos belépője mindent vitt eddig, ami annak köszönhető, hogy egyik háziállatát is magával vitte. Még mielőtt egy apró, táskában mocorgó ebre gondolna, téved, induljon ki inkább a színész személyiségéből, és akkor kicsit sem fog meglepődni. 

Nem maradhattunk végig az utcán, ezért kénytelenek voltunk magára hagyni a parádét és behaladni az eseményre, hogy megtekintsük, mi történik ott. Nem sokáig kellett várni, mire belebotlottunk a majdnem teljes Schobert-családba, akik nem aprózták el és a teljes halasi csipkekollekciót magukra öltötték. Le se tagadhatnák, micsoda kémia van közöttük

Az eseményre Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is megérkezett, úgyhogy a helyszín orvosilag nagyjából biztosítva van. Ha viszont bárhol máshol lenne ma dolga és nem a 18. Story-gálán, akkor ígérje meg nekünk, hogy vigyázni fog a testi épségére! 

Sarka Kata természetesen egyedül érkezett, a fenti fotó egy évvel ezelőtti, de menten mutatunk egy olyat, ami kábé két perce készült, így megállapíthatja, hogy ön szerint melyik fotón őszintébb a mosolya. Tessék, lássék:

Rajta kívül a gálán tartózkodik még többek között Nagy Feró, Kozsó és az Éjjel Nappal Budapest komplett szereplőgárdája -  celebségük teljes tudatában. 

Szabó Zsófi is megérkezett, ami megnyugtató, mert legutóbb még nem tudta eldönteni, hogy milyen ruhát vegyen fel, aztán mégis sikerült. Itt még csak gyakorolt a ma estére: 

@rabocsirenata ruhapróba 😍 #storygala #rabocsi

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

Egyelőre ennyit tudunk nyújtani, de ha bármiféle változás állna be az eseményekben, arról azonnal értesíteni fogjuk önt.