Mischa Bartonra eléggé rájár a rúd mostanában, legutóbb például beginázták a saját szülinapi buliján, amelynek hatására összevissza beszélt, sikítozott és boszorkánynak nevezte az anyukáját. Néhány óra önkívületi állapot után kórházba szállították, ahonnan aztán másnap haza is engedték, de úgy fest, a színésznő nem sokáig örülhetett a jóllétének. 

Szombat este ugyanis éppen a West Hollywoodi lakásából költözködött új otthonába egyedül, segítség nélkül. Lehet, hogy nem lett volna ártalmas, ha felfogad egy erre szakosodott brigádot ahelyett, hogy ő vezeti a kocsit, az érkezés pillanatában ugyanis rosszul mérte fel a jármű magasságát, így

a költöztető autó tetejével tiszta erőből nekivágódott a ház felső tartószerkezetének, ahova azzal a lendülettel be is szorult. 

  

Azt mondja, nagyon megrázták a történtek, de ez a fenti videóból is kiderül a néző számára. A TMZ bulvároldal gyanakvóan tekint az esetre, mivel Barton állítólag már szerdán elkezdett költözködni az autóval, vagyis legalább három napig körözhetett a városban, mire végre elérkezett az új lakásához. 

Az új szomszédok előtt ez egy kiváló belépő volt, pláne, ha csak arra gondolunk, hogy mennyire örvendeznek a régiek, amiért a színésznő eltávozott, mivel eléggé elegük volt már, hogy néhány havonta produkált valami olyat, ami miatt ki kellett rá hívni a rendőrséget. 

Forrás:TMZ