Nagyon úgy tűnik, hogy kibontakozóban van egy erős celeb-háború Justin Bieber és The Weeknd között - ezúttal a Starboy énekese vágott vissza a tinisztárnak.

Az egész ugye úgy kezdődött, hogy a The Weeknd néven ismert énekes összejött Bieber exével, Selena Gomezzel. Ennek persze egyáltalán nem örült Justin, le is szarozta a zenéjét, és azóta is - ahol csak tud - élcelődik az etióp származású kanadai zenészen.

The Weeknd viszont most visszavágott,

ugyanis nemrég a torontói rapperrel, Navvel rögzített egy vadonatúj, Some Way című dalt, melyben van egy rész, amit nehéz nem úgy értelmezni, mint egy frappáns revansot Bieber korábbi beszólásaiért. 

A dalban szerepel egy sor, amiben arról ír The Weeknd, hogy "azt hiszem, a nőd belém esett", és azt is megénekli, hogy ő mennyivel jobb az ágyban. Érdemes megnézni egyébként a netezők reakcióit az új számra. 

Az Instagram koronázatlan királynője és a kanadai zenész-producer teljesen jól elvannak egymással mostanában, legutóbb Rihanna Grammy-afterpartiján mutatkoztak együtt. Egy rajongó nemrég arra is fényt derített, hogy pontosan honnan is jön Selena Gomez The Weeknd iránt érzett vonzalma.