A Sports Illustrated bikinis száma minden évben legalább akkor ügy, mint a Victoria's Secret Fashion Show. Így nyilvánvaló, hogy a kiadvány elkészültét a modellek a vörös szőnyegen ünneplik meg. Így volt ez idén is, mi pedig nagyon szerettünk volna Önöknek egy hiperdögös válogatást hozni a modellek bevonulásáról, de ebben az évben mintha az ízléstelenség lett volna a dress code és nagyon keveseknek sikerült felöltözniük (Palvin Barbinak speciel pont igen. HUH). Úgyhogy most megmutatjuk milyenek a világ legszexibb női, nagyon rossz ruhákban.

Samantha Hoopes, aki alapjáraton ilyen baromi jól néz ki, úgy vélte, hogy ez a kötözött-sonka/domina dressz bizonyítja a legjobban, hogy neki a vörös szőnyegen van a helye.

Mia Kang valószínűleg a bikinis fotózás során utálta meg a fehérneműket, ezért ilyesmit nem viselt a bulin. Egy nála több számmal kisebb ruhát viszont igen.mia kangFotó: Northfoto

A plus-size Hunter McGrady viszont pont az ellenkezőjét tette, mint Kang. Kár érte.

De nem ő volt az egyetlen rosszul öltözött molett modell. Ashley Graham se gondolta végig ezt a latex dolgot.

Ahogy Grahamnak se vált be ez a hossz, ez csillogás, ez a fazon, úgy várandós Hannah Jeternek sem. Az meg már egy külön történet, hogy a mellei miért élnek egymástól és tőle is teljesen külön életet.

Bár emeljük kalapunkat a 63 éves Christie Brinkley előtt, aki ennyi idősen is jobban néz ki mint szintén szexi lányai, azért ez a piros overall még tőle is túlzás.

Ez vajon egy kombiné Nina Agdalon? Vagy egy estélyi? És egyáltalán, mi ez a szín?! Mázli, hogy van róla egy egész galériánk, ahol tényleg jól néz ki.

Bianca Balti pedig biztos azért vág ilyen fejet ezen a képen, mert most látta meg magát a tükörben.

Ezek fényében pedig nehéz eldönteni a kérdést, úgyhogy kérjük segítsen nekünk:

Melyik modell ruhája volt a legkevésbé ízléstelen?