A semmiből robbant be a vasárnapba egy exkluzív interjú a BBC-n, Angelina Jolie-val. Kambodzsában népszerűsíti ugyanis legújabb rendezését, a First They Killed My Father című filmjét, és a 41 éves színésznő beszélt Brad Pittől való válásáról is, amivel tavaly szeptember óta foglalkozik minden bulvárlap.

Yalda Hakim a riporter nem cécózott: belekérdezett, hogy azért most már mondhatna valamit az incidensről, ha úgy gondolja. Jolie nagyot sóhajtott, majd azt mondta, nem akar nagyon beszélni róla, leszámítva, hogy

ez egy nagyon nehéz időszak volt, és egy család vagyunk. Mindig is egy család leszünk. [Eközben könnyek szöktek a szemébe.] Túlleszünk ezen az időszakon, és remélhetőleg erősebb család is leszünk.

jolie cikk

A családom számára ez nagyon nehéz időszak volt. A hangsúly a gyerekeken van, a gyerekeinken – a lényeg, hogy kiutat találjunk ebből a helyzetből. És ahogy mondtam, egy család vagyunk, és mindig is egy család leszünk. Így próbálok vele megbirkózni [a helyzettel]. Úgy kezelem [ezt a helyzetet], hogy megtaláljam a módját annak, hogy mindez erősebbé tegyen minket, és közelebb hozzon egymáshoz.

via USWeekly, BBC