Már nekünk is feltűnt, mennyire ritkán látni Ryan Goslingot és Eva Mendest kéz a kézben, pláne, ha egy vörös szőnyeges rendezvényről van szó (de még a színésznő szülinapi bulijára sem együtt készülődtek).  A legutóbbi esemény az Oscar-díjátadó volt, amin Goslingnak eléggé illett megjelennie, lévén, őt is jelölték a legjobb színész díjára a Kaliforniai álomért. Hiába volt ez meghatározó pillanat az életében, a gálára mégsem állítólagfeleségét, Eva Mendest vitte magával, hanem a nővérét.

Ha már ön is mindenféle teóriákat gyártott, hogy a két színésznek mégis miért fáj annyira, ha együtt látják őket, akkor végre megnyugodhat, Eva Mendes ugyanis interjút adott a Shape magazinnak, és megmagyarázta.

Az emberek nem igazán tudják rólam, de imádok otthon lenni, és ahelyett, hogy a vörösszőnyegen produkálnám magam, inkább a lányaimmal töltöm az időmet. 

Ryan Goslingnak és Eva Mendesnek két kislánya született, a kétéves Esmeralda és 11 hónapos Amada. Az interjúban a színésznő arról is beszélt, hogy mitől fogyott le olyan gyorsan a szülés után, és hogy sokat rohangál a gyerekekkel, ami miatt igazán elfoglalt. Ha érdekli továbbá, hogy mennyire szereti az édességet, hogyan edz és miket eszik, akkor az alábbi linken elolvashatja

Forrás: Daily Mail