Azt már megírtuk korábban, hogy Scarlett Johansson szakított francia férjével, és már külön is költöztek, de eddig csak pletykaszinten volt szó a válásról. Azt biztosan lehet tudni, hogy a színésznő elsődleges gyermekfelügyeleti jogot szeretne a lánya felett, de ugyanezért fog harcolni exe, Romain Dauriac. 

Johanssoniac

A színésznő 2012 novemberében jött össze Romain Dauriac francia újságíróval, majd alig egy évvel később eljegyezték egymást. 2014-ben született egy közös gyerekük, Rose Dorothy, majd 2014 októberében titokban összeházasodtak egy montanai farmon. Aztán titokban szakítottak és titokban költöztek szét.

Johansson egyébként az idei Oscar-gálán már egy már egy új férfi oldalán jelent meg - igaz, azt még nem tudjuk, hogy ők milyen viszonyban vannak egymással.

Mindenesetre azért az árulkodó, hogy az Elveszett Jelentés főszereplője még a szakítása előtt beszélt a monogámia nehézségeiről és arról, hogy a házasság nem természetes állapot. Néhány hete ugyan együtt mutatkozott volt partnerével a színésznő, de valószínűleg csak a gyermekük miatt találkoztak.  

via TMZ