Joe Manganiello nem csak eltúlzott jóképűségéről ismeretes, hanem arról is, hogy meglehetősen szereti az azonos kvalitásokkal bíró feleségét, Sofía Vergarát. Érthető is, elvégre nagyjából négy és fél évet kellett várnia arra, hogy a színésznő szakítson az akkori vőlegényével, Nick Loebbel, ő pedig végre elhívhassa randizni. Mármint Vergarát, nem Loebbet. A színésznő, mint tudja, a Modern családban játszik, ezért logikus volt, hogy egyik kollégájától kell elkérni a telefonszámát. 

Jesse Tyler Ferguson meg is adta, én meg azonnal repültem New Orleans-ba, hogy elvigyem [Sofíát] egy randira. 

Nagyon büszke lehet a teljesítményére, mert már számos interjúban eldicsekedett vele, ahogy azzal is, hogy fél évvel azután, hogy 2014 júliusában összejöttek, megtartották az eljegyzést, majd 2015 novemberében, nagy csinnadrattával össze is házasodtak. Minden gyorsan és egyértelműen alakult, csak kisebb problémák árnyékolták be a közös életüket olykor (mint egy jó vakbélműtét vagy az eset, amikor Vergarát a saját embriói perelték be), de ezek nyilván nem befolyásolnak semmit, amit egymás iránt éreznek. 

Ha ez nem lenne elég bizonyíték arra, hogy a pár kapcsolata cukormázasan idilli, akkor elmondjuk gyorsan, hogy mit tudtunk meg legutóbb. 

Manganiello az első házassági évfordulójukra írt egy 40 oldalas könyvet a szerelmükről. 

A Cosmopolitan-nek adott interjújából csak néhány részlet derül ki a motivációiról, de talán ez is elég lesz a megértéshez. Az egész azzal kezdődött, hogy Manganiello megállapította, hogy Sofía Vergara a nagy Ő a számára. 

Mindig a másik érdekeit helyezzük előtérbe, ebből jöttem rá, hogy megtaláltam az igazit, dacára annak, hogy néha vannak köztünk súrlódások. Az első évfordulónkra írtam neki egy könyvet, ami a megismerkedésünktől kezdve, az udvarlási fázison át 40 oldalban foglalja össze a szerelmünket. Nagyon szeretem őt. 

Ez azért is jó hír, mert Sofía Vergara a legutóbbi SAG-gálán azt nyilatkozta az E! Magazinnak, hogy még mindig úgy érzi, mintha friss házasok lennének. Hogy a cikkünk elég hatásos véget érjen, azt is megosztjuk önnel, hogy mit reagált a színésznő, amikor feltették neki a kérdést, hogy mit szeret a férjében leginkább. Ő ugyanis nevetve csupán annyit mondott, hogy 

Mindent. 

Forrás: E-Online