Mi már tavaly júliusban eljátszottunk a gondolattal, hogy Sofía Vergarának és Joe Manganiellónak gyakorlatilag kötelező lenne összejönnie. Hát, így teljesüljön minden álmunk, ugyanis a pár tavaly decemberben már az eljegyzését ünnepelte, néhány napja, november 22-én pedig összeházasodtak.

Házasságkötésükhöz hasonlót még nem láttunk, legalábbis hírességek körében semmiképpen. Alább mondunk néhány indokot, miért.

Egy percig sem titkolóztak

A hírességek szeretnek titkolózni, dezinformálni, amikor a közelgő esküvőjükről kérdezik őket, vagy észrevétlenül, suttyomban összeházasodni, hátha nem derül ki a dolog. Persze, lehet, hogy ez is az imidzsük része, mert így titokzatosabbnak és érdekesebbnek tűnhetnek a rajongók szemében – de azért ők is tudják, előbb-utóbb minden kiderül, úgyhogy valójában teljesen fölösleges ekkora feneket keríteni a dolognak.

Erre valószínűleg Sofía Vergara és Joe Manganiello is hamar rájött, és a találgatásokat meg a pletykákat kiküszöbölendő, már az eljegyzés pillanatáról is szinte azonnal beszámoltak. Sőt, hogy ne rohanjunk ennyire előre: Manganiello már akkor is nyilatkozott, amikor még csak tervezgette, hogy randira hívja a színésznőt, szóval a kapcsolatuk első percétől kezdve nyílt lapokkal játszottak, és ez, nagy szerencsénkre, azóta sem változott. Például így néznek ki ők, amikor épp spontán-átlagos romantikázást folytatnak:

Gracias again @barrypeele #engagement party. ** @joemanganiello Te*

Sofía Vergara (@Sofíavergara) által közzétett fénykép,

A tervezett lagzi legapróbb részleteiről is kitálaltak

Először arról beszéltek, hogy csak körülbelül 20 embert szeretnének meghívni, de ez nem jött össze, és végül, ahogy a színésznő fogalmazott, hosszú oldalakat töltött meg a vendéglista. A tervük az volt, hogy egy Palm Beach-i hotelben tartják majd az esküvőt, amely 800 ember elszállásolására alkalmas (fejenként 325 dollárért, bő 95 ezer forintért). Tehát, amennyiben az összes barátjuk és ismerősük jelen volt a lagzin (ahogy ezt egyébként tervezték is), visszafogottnak éppen nem mondható összeget költhettek.

Sofía Vergara az esküvői ruhájáról csak annyit mondott, hogy 43 éves fejjel nem szeretne szűzlánynak öltözni, mint sok más hasonló korú kolléganője, így inkább egy szexibb darabot választ majd.  Nem hazudott.

Na de az ígéretekből végül mi teljesült? MINDEN.

Teljesen hihetetlen, de saját szemünkkel láthattuk, hogy a pár nem pusztán valami béna figyelemelterelésnek szánta azokat az információkat, amikkel megörvendeztettek bennünket az utóbbi másfél évben. Szóval minden úgy történt, ahogy ígérték. Tényleg a Palm Beach-i hotelban házasodtak, Vergara csipkeruhája valóban igen szexinek mondható, sőt, az esküvő időpontja is pontosan stimmelt az előre elhangzottakkal.

Vergara hihetetlen precizitással dokumentálta az esküvőjét

Náluk semmi szükség nem volt lesifotósokra, Vergara ugyanis az esküvő minden egyes pillanatát megörökít(t)ette, majd azzal a lendülettel fel is töltötte Instagramjára. Ezt még egy átlagosnak mondható menyasszonytól sem várná el senki, a Modern család színésznője azonban megtette. Íme. 

Goodnight!!****

Sofía Vergara (@Sofíavergara) által közzétett fénykép,

Romantika a javából.

CSÓK.

Ezzel pedig azt is kiküszöbölhette, hogy az esküvőjét követő hónapokban a pletykalapok kamuhíreket terjesszenek, mindenféle „belsős informátorokra” hivatkozva. Konklúzióként nyugodtan leszögezhetjük, hogy Sofía Vergara és Joe Manganiello pont olyanok együtt, mint egy esküvői tortadísz, csak ők gyakorlatilag MINDIG.