A napokban ért véget a párizsi divathét, ami a francia fővárosba vonzott egy rakás hírességet. Ezeket a celebeket vagy tényleg érdeklik a divat vadhajtásai, vagy felismerték, hogy a díva-imázst könnyebb megőrizni, ha az ember jóban van a sztártervezőkkel, vagy egyszerűen csak örültek, hogy meghívták őket és szerepelhetnek. Meg különben is, Párizs egy elég jó hely.

Szóval a héten rengeteg híresség volt Párizsban, és persze egy divathéten illik jól felöltözni. Kiválasztottuk hat kedvencünket, aki remélhetőleg önnek is fog nyújtani egy kis vizuális élvezetet, őket nézheti meg jó közelről alább. A heti trendben mindig szavazni is lehet, ezen most sem változtattunk, mert nagyon érdekel minket, hogy a hat közül ön szerint ki nézett ki a legjobban. Nos?

Nicki Minaj

Az éjszakai napszemüvegviselés a nagyon menőt a nagyon gáztól elválasztó hajszálvékonyságú határvonalon helyezkedik el. Nicki Minaj rappernőn mintha azért lenne sötétben napszemüveg, hogy takarja az arcát, nehogy felismerjék! Mert persze így szinte lehetetlen rájönni, hogy kié lehet ez a gigadekoltázs – igaz, annyira sokan választottak kivágott felsőt itt is, hogy végülis a dekoltázzsal tényleg csak beleolvad az ember a tömegbe.

Na de ne kerülgessük tovább a szoba közepén álló elefántot: Nicki Minaj itt egyértelműen luxuskurvának volt öltözve, ami az ő stílusát ismerve mondjuk nem különösebben meglepő, de azért a bokáig érő hajtól még így is eléggé elképedtünk. Nézze meg a képeket jobban is!

Alicia Keys

Alicia Keys énekesnő mintha Janelle Monáe színésznőtől vett volna egy stílusleckét: fekete-fehérben ment el a divathét egyik eseményére. De közben meg tipikusan az övé ez a szett: a fejdísz, a karikafülbevaló, és persze a sminkmentesség. Egyszerű, visszafogott, mégis emlékezetes és szexi.

Hofit Golan

Hofit Golan egy izraeli tévés személyiség és divatszakértő, aki néha feltűnik nemzetközi eseményeken, és ilyenkor időnként előfordul vele, hogy beválogatjuk a mezőnybe, mert szokott annyira csinos vagy szexi vagy érdekes lenni. Ezúttal a párizsi divathéten úgy nézett ki, mintha egy sátor lógott volna a melléről, és ez bár leírva igen rosszul hangzik, nézze csak meg a képeket, a gyakorlatban meglepően jól állt neki!

Salma Hayek

Salma Hayek két hete az Oscar-gálán egy olyan szettben volt, hogy attól tátva maradt a szánk, hát most egy kicsit visszafogta magát, és ő is egy fekete-fehér összeállításban ment el a Puma és Rihanna közös divatbemutatójára. A sok nyaklánctól meg medáltól lesz izgi ez a szett, plusz ott van a csíkos gallér is, amit tőlünk aztán simán le is szerelhettek volna, de jó ez gallérral is meg anélkül is, nem? Inkább a sminken lehetett volna variálni még, ez a rózsaszín száj valahogy nem nagyon megy a szett többi részéhez.

Rita Ora

Rita Ora énekesnő a divathét alkalmából rendezett egyik bulira egy farmerszettben ment el, de persze ez nem csak amolyan sima farmer, hanem kristályokkal van kidekorálva. Plusz van alatta egy nagyon szexi, fekete felső, és a szetthez tartozik még egy királykisasszonyos fejdísz. Pont ez a lényeg az egész összeállításban valószínűleg, hogy egyszerre utal a hercegnőkre és a tehenészlányokra. Furákat vesz fel néha ez a Rita Ora, de ez most nekünk bejött.

Gigi Hadid

Melyikük volt a legcsinosabb?

És ha már a divathétről van szó, választottunk egy modellt is, méghozzá a jelenleg egyik legfelkapottabbnak számító manökent, Gigi Hadidot. Ő dolgozott (mármint divatbemutatón vonult) és partizott egyszerre most Párizsban, a fenti képek egy olyan szettjét mutatják, amiket egy bulira vett fel egyik este a héten.

Az összeállítás a punkstílus kliséiből építkezik, ami talán azért vicces, mert nehéz Gigi Hadidnál kevésbé punk személyt elképzelni. Mindenesetre van rajta átlátszó felső, derékig érő dzseki, lánc, skótkocka, de azért a haja nincs egy tarajba összenyalva, meg a karikafülbevaló, a táska, na meg a telefon is eléggé kilóg az összképből. Önnek hogy tetszik? Ha még nem tette volna meg, kérjük nézze végig a képeket, aztán szavazzon!