A Baywatch színésznője és a WikiLeaks-alapító kapcsolata egyre szorosabb: Pamela Anderson még 2014-ben állatjogi ügyekben kérte ki Julian Assange tanácsát, akivel azóta is jó barátságban maradtak, sőt rendszeresen találkozgatnak.

A modell egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy mindent megtesz azért, hogy felhívja a figyelmet a nemi erőszakkal tévesen vádolt férfiak ügyére, és a saját eszközeivel meg is védje őket - köztük Julian Assange-ot is. A szivárogtató ugyanis jelenleg Ecuador londoni nagykövetségén kapott menedéket, mert Svédországban nemi erőszakkal vádolják - Anderson szerint tévesen. 

A modell-színésznő pár napja újra bebizonyította, hogy komoly érzelmeket táplál a WikiLeaks-alapító iránt: egy szerelmes üzenetként is felfogható szabad verset tett ki saját honlapjára, amiben leírja, hogy Assange a legintelligensebb, legérdekesebb és a legjobban informált férfi, akit ismer. És azt is leírta, hogy:

Igen, szerintem nagyon szexi.

Aztán szépen sorban veszi, hogy nevetséges, hogy a svédek nemi erőszakkal vádolják a férfit, majd szívhez szóló sorokkal zárja költeményét, és leírja, hogy a világ sokkal biztonságosabb hely lett Assange miatt, és a jövőben mindig ki fog állni az ő hőse, Julian mellett. 

via Jezebel