A kanadai születésű színésznő már négyszer is meglátogatta Ecuador londoni nagykövetségét, ahol a Wikileaks alapítója, Julian Assange tartózkodik. A férfi hackerként és újságíróként is dolgozik, weboldalán számos titkosított kormányzati anyagot hozott nyilvánosságra, amivel alaposan megkavarta a világpolitikát – a dél-amerikai ország politikai menedékjogot nyújtott neki, ugyanis az Interpol is körözte, ezért lakik ott, immár négy éve.

Pamela Andersont az elmúlt két hónapban többször fotózták, ahogy a nagykövetségre látogat, nem kérdés, kihez megy. Egy politikai aktivista azt mondta:

Úgy tűnik, mindig egyre szexibb ruhát vesz fel ezekre a látogatásokra

A pletyka nem alaptalan, képünk is van hozzá, még decemberből:

A következő alkalommal még több egészséges étellel, csomaggal érkezett a nagykövetségre:

Fenti borítóképünkön pedig a legutóbbi látogatást láthatja, amit már nappal ezelőtt intézett.

Oroszországba emigrálni?

A találkozókkal kapcsolatban azt is beszélik, hogy a randizás mellett valamiféle „orosz kitörésre” készülnek: Assange-t orosz hackerek is segítik az utóbbi időben a szivárogtatásban.

Andersonnak is nagyon jó orosz kapcsolatai vannak: 2015-ben a Vlagyivosztoki expó sztárfellépője volt, később Putyin egyik első emberével tárgyalt a vadon élő állatok védelméről, tavaly decemberben pedig azért volt Moszkvában, hogy hangoztassa, ő is állampolgárságot szeretne, mint Gérard Depardieu és Steven Seagal.

De régebben is kilincselt már Putyinnál a bébifókák védelméért, illetve egy orosz képviselő videoklipjében is szerepelt, aki másodállásban metálzenész.

Elképzelhető, hogy a randizás mellett a közös jövőt Oroszországban tervezik.

via PageSix