Akkor szemezgessünk a reggeli lapokból!
  • A Bors megtudta, hogy két héttel ezelőtt csendben elvált ikrei édesanyjától Pataki Ádám. Liptai Claudia új szerelme és kisfiának apja. Ez azért hír, mert állítólag korábban azt jósolták, hogy a mestercukrász válópere még jó sokáig el fog húzódni, de Pataki bevallotta, hogy hivatalosan is elvált. De arról nem beszélt a lapnak, hogy mikor kéri meg Liptai kezét. Csak utalt rá, hogy valamikor a közeljövőben. 
  • Szintén a Bors faggatta Szinetár Dórát, akiről a napokban derült ki, hogy újra gyereket vár harmadik férjétől Makranczi Zalántól. Állítólag tervezték a babát annak ellenére, hogy a színésznő negyven éves elmúlt és már van két gyereke. A környezetében még titkolta volna, de mivel az Operett Színházban el kellett mondania, csak idő kérdése volt, hogy kiderül. Állítólag mindenki jól fogadta a hírt, a környezetében és dolgozni fog, ameddig csak bírja. 
  • A Blikk pedig tovább rugózik Hujber Feri Mokkás szereplésén, Aggodalom és félelem címmel vezeti be címlapon, hogy a színész kollégái idegösszeomlástól tartanak. A kollégái állítólag aggódnak a facebookos bejegyzései miatt is és amiatt, hogy nem tudja majd elvégezni a feladatát a Valami Amerika 3. forgatásán. A biztonság kedvéért a lap egy pszichológust is megkérdezett Hujber állapotáról, aki szerint ez nem betegség, hanem egy beszűkült tudatállapot. 
  • A végén pedig a Hot! Magazin számol be egy rossz hírről: meginogott Szabó Zsófi és Sarka Kata barátsága. Állítólag hónapok óta kerülik egymást, és ez a magánéleti változásoknak tudható be a lap szerint. Szabó Zsófi ugyanis mindenhová a férfjével megy, Sarka Kata pedig egyedül. Nyilván kérdezték mindkettőjüket a dologról, de meglepő módon, nem kívánták kommentálni a híreket.