Arra azért számítani lehetett, hogy Amanda Seyfried egyszer csak hozzá fog menni Thomas Sadoskihoz, egyrészt, mert ő a pasija, másrészt mert tavaly szeptemberben eljegyezték egymást, továbbá a színésznő eléggé terhes. Szóval, ha a konvenciókból indulunk ki, ezt az eseményt nehéz lett volna elkerülni. 

Arra azonban ritkán van példa (bár azért olykor előfordul), hogy egy híres pár több millió dolláros csinnadratta helyett kettesben, titokban házasodjon össze. Nem hülyeség egyébként, mert legalább ez is téma lesz egy ideig a celebvilágban. Thomas Sadoski egyébként akkor sem bírta sokáig magában tartani a dolgot, így elég hamar kibukott belőle.

 Vasárnap házasodtak össze, csütörtökön pedig már James Cordennél, a Late Show-ban mutogatta az ujját jókedvűen (nem kell félreérteni - csak a jegygyűrűjével dicsekedett), aztán elmondta, milyen pazar volt, hogy fogtak egy papot, bementek vele a városba, és jól összeházasodtak suttyomban. 

Ő az [Seyfried], akit a világon a legjobban szeretek, csodálok és tisztelek. 

- mondta, majd hozzátette, hogy a gyerek születésétől viszont eléggé be van parázva, ugyanakkor rettentően izgatottan várja. 

Ha idáig eljutott, és még mindig azon morfondírozik, ki az az Amanda Seyfried, akkor eláruljuk, hogy őt láthatta a Mamma Miában, a Nyomorultakban, nemsokára pedig az új Twin Peaksben is fogja. Visszatérve: nem tudni, miért akart a páros ennyire a külvilágtól elzárva egybekelni, de talán közrejátszhatott a dologban a színésznő betegsége, de az is, hogy nemrégiben meztelen képek szivárogtak ki róla. Nem világos a motiváció, de legalább boldogok. 

Csodálatos nap volt!

- tette hozzá a férj. 

Forrás: US Magazine