Peller Anna és férje, Lukács Miklós lesz a hosszú évek után ismét az RTL Klub képernyőjén futó Reggeli műsorvezetője, írja a Blikk. A színésznő izgatottan várja a feladatot, és örül, hogy így Mikike is végre kiteszi majd a lábát a négy fal közül. 

Mivel érdeklődő típusú emberek vagyunk, biztos vagyok benne, hogy a vendégeknek is lesz szerepük a műsorban.

- mondta Peller Anna.

De mi történt még a lapokban ezen a csodálatosan borús szombat reggelen? 

Hajdú Péter a Borson keresztül üzent édesapjának, hogy nem üzen semmit, a köztük feszülő ellentét ugyanis annyira súlyos, hogy csak szóban lenne érdemes beszélni róla. Mivel Hajdú ezt nem tervezi megtenni, szerinte apjának kellene felvenni vele a kapcsolatot ahelyett, hogy az újságoknak panaszkodik.

Ha komolyan gondolja a békülési szándékot, nyilván meg fog keresni, és ez esetben el fogunk beszélgetni. De szerintem egy ilyet személyesen kell kezdeményezni, nem egy újságon keresztül

- mondta el a lapnak Hajdú Péter, azt viszont nem fejtegette, hogy pontosan mi történt nyolc évvel ezelőtt, amiért Hajdú Józsefet teljesen kizárta az életéből. A Bors azonban tudni véli, hogy az apa új barátnője egyszer csúnyán beszélt Hajdúval és édesanyjával, amit a műsorvezető nyolc éve nem tud feldolgozni. 

Menjünk tovább!

A Blikk egyik cikkének címében keresi a választ arra a kérdésre, hogy mit tetováltatott a karjára Majka. Megtekintettük, hátha elmondják, de kiderült, hogy csak azért kérdezték, mert ők se tudják. A fotón egyébként pont csak annyi látható, hogy a műsorvezetőnek fáj, de majd elmúlik. 

Végül:

A 24.hu a Sorozatwiki-re hivatkozva arról számol be, hogy öt adás után elkaszálják Jakupcsek Gabriella új műsorát, a TV2-n futó Egymás szemében-t. Az utolsó adást március 27-én láthatják majd a nézők. A műsorvezetőnő alighanem számított a lépésre, mert már régebben is azt mondta, nem tervez sok időt tölteni a TV2-nél.