horoszkóp
bren1

Brad Pitt köcsögöléssel próbálja feldolgozni a szakítását Angelina Jolie-val

2017.03.22. 11:37

Brad Pittnek nem könnyű a lelke az Angelina Jolie-val folytatott válási procedúra elindítása óta, sőt, alighanem már előtte sem volt olyan kiegyensúlyozott, amilyennek annak idején megismerte őt a világegyetem. Azóta sok minden történt, a színészt ott támadta Jolie, ahol csak tudta, emiatt a gyerekei láthatása is komoly veszélybe került. Azóta persze a színésznő visszakozott, ettől függetlenül nem sokan hiszik szavahihetőnek őt.

Ez a kellemetlen korszak motiválhatta a színészt arra, hogy ex-feleségével ellentétben ne egy levendulamezőn szomorkodjon, hanem valami új, szórakoztató tevékenységbe kezdjen, amivel könnyedén elterelheti a figyelmét minden másról. Mit tesz ilyenkor tehát, aki válófélben van, lehangolt és jobb életre vágyik? 

Nyilván nekiáll szobrászkodni, miközben szomorú slágereket hallgat. 

Bizony, Brad Pitt legfrissebb szokása, hogy köcsögöket és/vagy monumentális szobrokat gyárt agyagból (vagy más, ehhez alkalmas anyagból), mindeközben pedig szakításról szóló, szomorú és megható számokkal ríkatja meg magát. Kedvenc számai közé tartozik a "Just To Satify You” című dal Waylon Jennings-től (fent), de Bon Iver muzsikáit is igen kedveli. 

Első szobra legyártásában egy brit művész, bizonyos Thomas Houseago segít neki, és már elég jól haladnak. Hogy mi lesz belőle, arról egyelőre nem szól a fáma. 

Ön szerint milyen szobor készül Brad Pitt keze alatt?

 • 167
  Egy szoborcsoportra gyanakszom, amelyen Angelina Jolie egy új férfi nevét tetováltatja a hátára, miközben a gyerekei körbeállják, Brad Pitt pedig a távolból figyel elcsigázottan.
 • 150
  Egy fogpiszkáló, ha el nem...
 • 105
  Megalkotja a Dávid-szobrot saját maga képmására.
 • 104
  Egy váza lesz az.
 • 90
  Egy cica.
 • 52
  Nem lesz ebből semmi, csak ígérgeti.

Forrás: Page Six