Még 2013-ban számoltunk be Suretha Erasmus johannesburgi genetikus kíváncsi természetéről, aki egy számítógépes program alapján megjósolta, hogy fest majd Katalin hercegné és Vilmos herceg születendő gyermeke, György herceg. Persze akkor még sem a nemét, sem a nevét nem lehetett tudni, ezért a biztonság kedvéért a fiú és a lány verziót is elkészítette. 

A programról kijelenthetjük, hogy tehetséges, ugyanis eléggé nem lőtt mellé, sőt! Ha nem hinné el bemondásra, akkor képi dokumentációval illusztráljuk önnek. 

Amennyiben nem jut eszébe, hogy is néz ki most György herceg, gyorsan megmutatjuk, hogy össze tudja hasonlítani a fentivel. 

Ugye? Mi megmondtuk! Minden elismerésünk ellenére igazán tudhatták volna előre azt is, hogy a herceg haja túlnyomórészt balra fésülődik majd, nem pedig középre, de ezt még hajlandók vagyunk a programozás slendriánságának betudni.

Viszont most már csak egy dolgunk van: megvárni, majd ellenőrizni, hogy tényleg jó pasi lesz-e belőle, vagy minimum olyanná válik-e a megjelenése, ahogy ezt az alábbi cikkben emlegetett szoftver előrevetítette.