A színésznőnek van egy lifestyle/életmódtanácsadó weboldala, a goop.com. A site 2008 óta működik és azóta betalálták már párszor Paltrowt az ott megjelenő tartalmak miatt, amik egyértelműen köthetők az ő nevéhez. Így ajánlott már hüvelybe felhejezhető jáde tojásokat, de a vagina gőzölését is jó dolognak találta. Most az anális szexet népszerűsíti. Azt azért nem mondja, hogy mindenki így közösüljön, de felhívja a figyelmet, hogy ezzel sincs semmi baj, sőt.

A goop.com-on megjelent írásban Paul Joannides pszihoanalitikus válaszol a feltett kérdésekre. Leszögezik, hogy azzal, ha valakit felizgat az anális szex, azzal nincs egyedül, de ez nem változtat a tényen, hogy az ilyen szexuális együttlétek rizikósabbak a HIV és más nemi betegségek tekintetében.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy a pornóban látottak annyira valódiak, mint amennyire a Halálos iramban-filmekben az autós akciójelenetek.

Amúgy a hetero párok 10-15%-a szexel így is. Ami a rendszerességet illeti, nagyjából minden negyedik vagy ötödik alkalom ilyen.

(Perez Hilton, goop.com)