tk3s a20115 008

Instahíradó: Vajna Tímeának Amerikában is sanyarú sorsa van

2017.03.24. 18:57

Mielőtt megmutatjuk, hogy a magyar filmügyi kormánybiztos Amerikába emigrált neje mivel üti el az időt, ha éppen nem cipőt vásárol, Kate Hudson remek posztjával indítjuk mai Instahíradónkat.

A színésznő kicsit elfelejtette, de az alábbi képpel kíván boldog házassági évfordulót édesanyjának, Goldie Hawnnak és férjének, Kurt Russelnek. Ők ketten 34 éves házasok, sok boldogságot nekik!

És Reese Whiterspoonnak is! A színésznő tegnap lett 41 éves, amiből tízet egyébként simán letagadhatna. Whiterspoon mellett balra nem az ikertestvérét, hanem 17 éves lányát, Ava Phillippét látja. (Jobbra meg a fiát.)

There’s nothing better than celebrating my birthday with my wonderful kids! 💖🎂💖 #ProudMom

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő meg leugrott jógaedzésre, amibe egy kicsit bele is halt. A fáradalmakat pedig meztelenül, de legalábbis melltartó nélkül pihente ki.

After my first yoga class in two years.. I'm dead I can't move Yet I feel better than ever #GoodNight

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Mindeközben Vajna Tímea ön helyett is éli az amerikai álmot. A magyar filmügyi kormánybiztos neje, ha nem rollerdiscozik, bodyban síel vagy az Oscar afterpartiján csapatja, akkor ilyen fess fiatalemberekkel edzi a testét. Megnyugtatásul mondjuk tehát, Vajna Tímea még nem halt bele a semmittevésbe.

Good beginning of the day with a great trainer @a.fit.golfer 👍💪 #training #morning

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Shakira vadiúj klipjének egy rövid részletével búcsúzunk, amiben újfent meggyőződhet arról, hogy az énekesnő úgy tekeri a csípőjét, ahogyan csak nagyon kevesen ezen a földön.