Február 16-án derült ki a Story magazinból, hogy Andy Vajna felesége amerikai állampolgár akar lenni. Nagyjából onnantól kezdve Vajnáné az USA-ban van. A kiköltözés nem csak a házassága miatt érdekes, hogy mi lesz így férjével és vele, hanem a gyémántüzlete, a fánkozója és a Miss Universe sorsa miatt is. Annyi biztos, hogy a Mr. Funk ugyanúgy fog menni, mint eddig, sőt. 

Viszont, ha már az itthoni vállalkozásainak jövőjéről nem tudhattunk meg semmit, megnéztük, hogy az Instagramja szerint mivel telnek hétköznapjai, mennyire igyekszik a letelepedéshez, az állampolgársághoz nélkülözhetetlen kinti munkaviszonyt létesíteni.

Persze, az Instagramra kirakott képek csak egy nagyon kis szeletét mutatják be Vajna Tímea mindennapjainak, de azért ad egy stabil visszajelzést aktuális tevékenységeiről. Az elmúlt három hétben posztolt fotóit elnézve nem abból áll az élete, hogy álláshirdetésekbe temetkezzen és Los Angeles utcáin sétálva a kirakatokba kiakasztott Help Wanted táblákat keressen.

Megérkezés Los Angelesbe 

Az Angyalok Városa, de a helyieknek csak LA.

#calibabies #californiasummer @nobumalibu @nikolett_barabas @timipapp 🙋🏽🙋🙋🏽

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 Volt egy Instagram-story, amiben Vajnáné azt írta/mondta, nagyon aggódott, hogy a macskák miként bírják majd a repülést, de szerencsére jól viselték az utat. Sajnos nem dokumentáltam, de higgyék el, így volt. Ilyen komoly témában nem kamuznék. (Szimbáék a felhők fölött.)

A fenti képből az derül ki, hogy két barátnőjével, Barabás Nikolettel és Papp Tímeával elmentek a Nobuba (aminek magyarországi éttermét Andy Vajna viszi, ugye). Az említett barátnők közül az előbbi modell és színésznő is egyben, akit talán még Russel Brand egykori barátnőjeként lehet ismert; utóbbi pedig az America's Got Talent tehetségkutatón szerepelt Freelusion táncsapat alapítója és vezetője.

Közben a Mr. Funk Valentin-napi akciójának promózásáról sem feledkezett meg, ahogy a magáról készült, beállított, profi fotókról sem.

Lets go to the rollerdisco

#rollerscatedisco 10 éves korom óta nem görkoriztam 😝

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ebben a fergeteges buliban Papp Tímea volt a társa. De legalábbis két hete ő is pont rollerdiszkózott.

Ezt az élményt némi pózolós fotóval lehetett csak felhigítani, amiket Vajnáné megfelelő matricákkal pimpelve prezentált.

Start your day off with good intentions 🌈🍀

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Luxus síelés

Egy hete Aspenben volt egy modellel, Hódosi Anitával.

@anitahodosi ⛷👭🤘🌬❄️ #goodtime #aspen #highlands

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 Ott készült ez a fotó is.

I wish for 👙❄️⛷🎿

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 Végül az Oscar afterpartiján kötött ki Barabás Nikolettel.

#lionsgate #oscars #oscars2017 #afterparty #lalaland hair @jbeauty_xoxo makeup @leahdarcymakeup

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Konklúzió:

  • Vajna Tímea ugyan nincs férje mellett, de nem magányos.
  • Nem unatkozik.
  • Barátnőinek kapcsolatrendszerét kihasználva simán elhelyezkedhet.
  • Ha minden kötél szakad, akkor még Návai Anikó is segíthet neki, akivel olyan szinten jóban van, hogy simán pizsamában palacsintázgatnak.