IMG 5522

Szégyenkezik fia miatt Pumped Gabó édesanyja

2017.03.27. 07:19
  • Pumped Gabó édesanyja, Zsuzsanna teljesen kiakadt fia legújabb műsora miatt - írta meg a Blikk. A szülő az RTL Spike adásából szembesült gyermeke életvitelével, amely a közönséget olykor bosszantja vagy mosolygásra készteti, de az ő szívét elkeseríti.

    A Blikk által Pumped Mamónak nevezett anyának ez az adássorozat kellett ahhoz, hogy rádöbbenjen, gyermeke mennyire trágár, és a tőle kapott pénzt csirkehús helyett fehérjeporra költi és a lányokat sem kíméli.

Fogalmam sem volt, hogy ezzel fogok szembesülni! Ha tudom, hogy ez a műsor ennyire durva és nyers lesz, nem biztos, hogy vállalom a szereplést. Egy anyának pokoli nehéz ilyen helyzetben látnia a gyermekét. Nem örülök, hogy így viselkedik, az intim pillanatait nem lenne szabad ország-világ elé tárnia

- magyarázta a lapnak Zsuzsanna.

Földes Eszter és Lovasi.
Földes Eszter és Lovasi.
  • Földes Eszter és Lovasi András elárulta a Blikknek, hogy már tervezik a családalapítást. A Semmi Konferencia című színdarab próbáján tudta meg a lap, hogy a fiatal színésznő és az idén 50. születésnapját ünneplő, Kossuth-díjas énekes szerint nemsokára jöhet a baba. Lovasi így nyilatkozott a Blikknek:

    Van már két felnőtt gyermekem, de persze Eszterrel is tervezzük a családalapítást!

A feleség pedig széles mosollyal annyit tett hozzá, hogy:

Igen, tervezzük, de hát ugye ember tervez, Isten végez.


A Kiscsillag frontembere elmondta azt is, hogy ez a darab tulajdonképpen az első közös gyermekük, hiszen közösen álmodták meg a történetet, együtt írták a szövegét, és magát a darabot Eszter vitte színpadra, hiszen ő volt a Semmi Konferencia rendezője.