Dobó Kata egy Joó Beatrix Sentiments ruhában vonult végig a március 23-ai Glamour-gálán, amiről, lévén, mi is jelen voltunk, már több ízben megemlékeztünk. Sőt, azt is kiveséztük, hogy ki volt az esemény leglátványosabban felöltözött gálázója

A színésznővel is váltottunk pár szót, amiből kiderült, hogy alapvetően szerencsésnek vallja magát, amiért sosem korlátozták semmiben, és mindig ki tudott teljesedni, mindegy, hogy épp Amerikában vagy Magyarországon dolgozott. Ehhez persze nyilván szükség volt egy alapvető önbizalomra és arra, hogy ne kételkedjen önnön Dobó Kataságában.

Mi nők rettenetesen kitartóak vagyunk, és nagyon erősek, ugyanakkor sokan hihetetlenül kishitűek is. Éppen ezért fontos, hogy merjünk önmagunk lenni, legyenek céljaink, és vállaljuk az álmainkat

- mondta el a Velvetnek, aztán finoman utalt arra is, hogy egyedül ez nem is olyan egyszerű vállalkozás.

Persze a legfontosabb, hogy legyen valaki, aki mindebben támogat. Szerencsés vagyok, mert én megtaláltam ezt az embert.

Az ember természetesen Zsidró Tamás, aki erősen a helyeselt a fentiekre, majd határozottan hozzátette, hogy a nőknek minden körülmények között meg kell próbálniuk nőiesnek maradni.

A női fodrászatban látom, hogy a nők túllendülnek, férfiasodnak, ez pedig ellenérzést vált ki a férfiakból.

A kijelentést majdnem megdöntötte a tény, hogy Dobó Kata az elegáns, kétségtelenül nőiesre sikeredett szoknyájához egy Zara márkájú férfiinget húzott a gálára. Hálistennek erre is kaptunk magyarázatot a színésznőtől, amitől végül mégis sikerült megnyugodnunk:

A slendriánság volt a koncepció, de ettől még nő maradtam.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Dobó Kata arról is beszélt nekünk, mit gondol, mire van még szükség a sikerhez, az önbizalmon kívül.

Posted by Velvet on Tuesday, 28 March 2017