A napokban volt a Glamour-gála, reméljük, végiglapozta már fényképes beszámolónkat, mert rengeteg híresség volt jelen, és a Velvet tudósítói fényképezkedtek és beszélgettek is velük. Most azonban, ahogy tavaly is tettük, az estély utáni heti trendben megmutatjuk önnek azt a hat személyt, akinek szerintünk a legemlékezetesebb volt az öltözéke.

Előre is elnézést, de annyira erős volt idén a mezőny, hogy ezúttal Palvin Barbara be sem került, pedig ő is ott volt a gálán. De nem baj, róla úgyis megnézhet egy külön lapozgatót, ha ide kattint. Alább további hat személyt mutatunk, a cikk alján pedig már megy a szavazás, szóljon bele ön is! Önnek ki tetszett a legjobban?

Sarka Kata

Amint azt gyakran megállapítjuk, a Magyarországon túlságosan népszerű csupafekete összeállítások nem igazán alkalmasak arra, hogy az ember kitűnjön velük egy esemény forgatagából. Épp ezért volt remek ötlet Sarka Katától, hogy a vöröset is belehozta a képbe a kiegészítők segítségével, és hát lássuk be, egy dekoltázs is segít, ha valaki nem szeretne észrevétlen maradni. Ezzel együtt azért mi valami kicsit elegánsabbat is el tudtunk volna képzelni egy ilyen eseményre, de aki a sportos ruhákat szereti, annak biztos nagyon bejön majd.

Dobó Kata

Dobó Katát szintén nemrég láttuk feketében, hát most egy sokkal elevenebb és drámaibb összeállításban gálázott. Az önmagában elég szimpla fehér blúzhoz ugyanis egy gyönyörű színű, alul szűk, vörös szoknyát választott, egészen különleges fazonnal. A derekán egy hatalmas öv fogja össze vagy választja ketté a fehéret és a vöröset, egy olyan öv méghozzá, amelyik kicsit gyógyászati segédeszközökre is emlékeztet minket – és pont ezt szeretjük benne!

Sáfrány Emese Aleska

Sáfrány Emese Aleska a feketét fém kiegészítőkkel kombinálta, és rendesen csak közelről látszik, hogy mennyire jó fém kiegészítőkkel. Ezt az istennős-szuperhősnős fűzőt és fejdíszt Kerényi Virág készítette, akinek az Instagramját csak ajánlani tudjuk, reméljük, hogy minél gyakrabban fognak szembejönni a kreációi.

Kozma Orsi

Kozma Orsi kétségkívül egy teljesen más kategória, mint a fenti három divatlédi. Az énekesnő nem szokta a közönség extrém méretű tömegeit megmozgatni, és elég határozottan az az érzésünk, hogy nem is ez a célja. Bőven elég, ha egy pici kisebbség kifejezetten szereti, és mi most jelenleg ehhez a kisebbséghez tartozunk, ebben az esetben az öltözékéért rajongunk. Kicsit retrós, kicsit bohócos, nagyon különleges, elképesztően színes és teljesen egyedi, semmi köze a kötelezőnek nevezett trendekhez. Senki más nem szokott így kinézni; ha jól emlékszünk, még maga Kozma Orsi sem.

Pásztor Anna

Az est másik zseniálisan meglepő összeállítását Pásztor Anna szervírozta. Őt sem lehetne azzal vádolni, hogy a széles rétegek közízlésének próbálna megfelelni, nekünk legalábbis nem rémlik, hogy a tébolyult indiánlány-stílus különösebben népszerű lenne mostanság. Pedig, ahogy ezt az összeállítást elnézzük, szerintünk simán lehetne sokkal népszerűbb, mert ez is egy remek példa arra, ahogy valaki az öltözködésével egy lenyűgöző karaktert tud megjeleníteni. A sötét szemsmink nélkül sokkal kevésbé lett volna nyugtalanító az Anna and the Barbies énekesnője, hát mi kifejezetten örülünk, hogy ezt az árnyalatot használta.

Lakatos Márk

Kinek az öltözéke tetszik a legjobban?

És ha már a különleges öltözékeknél tartunk, muszáj kiemelnünk Lakatos Márkot is, aki a napokban adott interjút a Velvetnek új műsora kapcsán. Ő talán összebeszélt Kozma Orsival, mindenesetre ezúttal Lakatos Márkban is van valami bácsis, valami bohócszerű. Ezen kívül a halványrózsaszín és az élénk világoszöld ilyen kombinációjáról a közelgő húsvét szintén eszünkbe jut, plusz az egésznek van valami mesejátékos hangulata is.

Vagy ön teljesen másra asszociál Lakatos Márk szokatlan színű és szabású kabátja, illetve cilindere láttán? Nem baj, a lényeg az, hogy ez már megint egy olyan öltözék, amin megakad az ember szeme. Az interjúban a stylist azt nyilatkozta nekünk, hogy

igazán egyedi öltözködésre egyre kevesebb példát látok,

és valószínűleg nyugodtan elmondhatjuk, hogy egy példát ezen a gálán viszont szolgáltatott ő maga. Hogy ezt ön mennyire értékeli, az természetesen önre van bízva, szavazzon saját szája íze szerint! Ki tetszett a legjobban?

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Mutatjuk azt a hat személyt, akinek szerintünk a legemlékezetesebb volt az öltözéke az idei Glamour-gálán. Annyira erős volt a mezőny, hogy ezúttal Palvin Barbara be sem került, pedig ő is ott volt a gálán.

Posted by Velvet on Monday, 27 March 2017