A nézőknek nem kellett nagyon sokáig nélkülözniük Gundel Takács Gábort, a műsorvezető hétfőn visszatért a képernyőre. A tévés az Origo sportmagazinjának, a Szpíker Kornernek lett a házigazdája. A Borsnak elmondta, bár nagy újdonságot nem tartogatott számára a műsor, mégis érdekesnek tartja, ezért mondott rá igent. És azt is hozzátette, az elmúlt közel két hónapban nem voltak elvonási tünetei, mert nem volt képernyőn.

Eközben Tahi Tóth Lászlót hazaengedték a kórházból. A színészt január végén szállították be és február elején agyérműtétet hajtottak végre rajta. Tahi Tóth felesége a Blikknek mondta el, hogy pénteken vitte haza a férjét, aki azóta pihen és telefonálgat. "Laci, nagyon élvezi az itthon létet, olvas, tévézik és telefonál. Elsőként Eszenyi Enikőt hívta fel, aki most is mondta, hogy visszavárja" - nyilatkozta az asszony.

ÉNB Marci pedig boldog, mióta elhagyta a sorozatot. A Blikk azt írja, a volt reality-s fodrászkarrierje szépen ível felfelé, ráadásul nemrég elvette feleségül szerelmét, Jennifert. A pár tavaly ismerkedett meg, novemberben pedig már el is jegyezték egymást. Marci szerelme zálogául egy kulcsot is tetováltatott a szeme alá, amelyhez a lakat Jennifer nyakát díszíti.