Több amerikai lap is arról ír, hogy Brad Pittet riasztóan soványan látták a napokban, Los Angelesben. Az 53 éves színész március 31-án éppen a műtermébe sietett, amikor lefotózták. 

#BradPitt looks slimmed down in these new photos. View the full gallery of pics at the #LinkInBio

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés,

 További képeket itt láthatnak róla.

 A People forrásai szerint a színésznek semmi baja, mostanában 

egészséges és sokkal boldogabb. A családi helyzete sokat javult, diszkréten kezelik a dolgot, és ez minden családtag számára megfelelően működik.

Korábban azt írták róla, szinte minden nap edz, fogyott egy keveset, és emiatt remek formában van. Tény, hogy mostanában láthatóan lefogyott, ezt már a Golden Globe után is megírtuk róla.

Azt is tudni lehet, hogy új hobbit talált magának: többek közt szobrokat készít, valószínűleg ezért sietett a műtermébe, amikor megörökítették. Állítólag a hozzá közel álló személyek nagyon örülnek, amiért talált magának egy olyan tevékenységet, amelybe ilyen szenvedéllyel vetheti magát.

Akárhogy is ,a színész tényleg nagyon soványnak és megviseltnek tűnik, ami nem csoda: a közelmúltig kellett várni arra, hogy többé-kevésbé normalizálódjon a helyzet közte és válófélben lévő felesége, Angelina Jolie, illetve közös gyerekeik közt.

 Na de mit gondolnak önök? Facebook-oldalunkon várjuk hozzászólásaikat!

Tényleg csak úgy edzeget, meg egészséges? Kíváncsiak vagyunk a véleményükre.

Posted by Velvet on Saturday, 1 April 2017