Már csak másfél hónap van hátra Pippa Middleton esküvőjéig, így egyre több infó szivárog ki a nagy napról. Most például, hogy ki az, aki biztosan nem lesz ott az eseményen. A The Sun úgy értesült, hogy a kettes számú Middleton-lány kijelentette: nem akarja, hogy jövendőbeli sógora elhozza a barátnőjét, ahogy Meghan Markle sincs a meghívottak között.

A lapnak egy informátor azt mondta, Katalin hercegné húga az esküvőre "ha van gyűrű, hozhatod" szabályt vezetett be, azaz csak olyanok mehetnek párban, akik már minimum eljegyezték egymást. 

Egy másik forrás azonban arról számolt be, hogy Pippa Middleton egyszerűen nem akarja, hogy valaki ellopja a show-t előle. Ezért nem szeretné, ha Harry herceg elhozná a barátnőjét, és ha vőlegénye testvére ezzel a dögös nővel jelenne meg az eseményen:

Today I shall be booking a holiday to Ibiza ☺️

voguewilliams (@voguewilliams) által megosztott bejegyzés,

 A hölgy egyébként a 31 éves Vogue Williams, brit modell és tévés személyiség. Pippa Middleton férjjelöltjének testvérével, Spencer Matthewsszal, pedig pár hónapja vannak csak együtt.

 Szerencsére egy forrás azt is elmondta, ha Williams akart, akkor se tudott volna elmenni az esküvőre, mert pont aznap nagyon fontos munkája van.