A címben említett napilap új lendületet adott az épp szunnyadó Hajdú Péter és Sarka Kata közti válásnak. Megpendítettek egy sztorit, hogy majd lerántják a leplet valakiről, akivel megcsalták Kulcsár Edinát és Sarka Katát is. Erre tegnap reagált Hajdú Péter a Facebookon.

A történet itt nem ért véget, mert a mai nap megjelent egy cikk, ami Kasza Tibort is belekeverte az ügybe, mert az ő új TV2-s műsorában, a Pénzt vagy éveket!-ben "fagyott le" Sarka Kata és Kulcsár Edina, amikor meghallották Hajdú Péter félrelépését.

A cikk kapcsán Hajdú a következőt reagálta a Facebookon.

 De Kasza Tibor gyorsan tisztázta a dolgot, hogy itt nem erről van szó. Állítása szerint a Bors hazudik. Neki elküldték az anyagot, amit le is okézott, aztán ezzel a hamis állítással jelent meg a címlapon, amiből semmi sem igaz, mert az adásban nem hangzik el Hajdú Péter neve, de az sem, hogy ez az affér mikor és kivel volt. Ahogy ő mondta:

Ott a helyszínen senkinek hulla fingja nem volt arról, hogy ez 10 éve, 5 éve volt-e vagy esetleg 3. Így nem is lehetett az, hogy mi attól fagytunk volna le, hogy Hajdú Péter félrelépett.

Azt is megjegyzi, hogy ő ezt a dolgot (Hajdú Péter és Sarka Kata válását) nem is szeretné belsős emberként megélni,

ez a ti (Bors) dolgotok, hogy ebből mit szarkavartok, de ebbe én ne kerüljek már bele egy hamis állítással!

A teljes videó alább tekinthető meg.

 Sarka Katával készített interjúnkat itt, Hajdú Péterrel készített interjúnkat pedig itt olvashatja el.