Úgy tűnik, a Jackson gyerekeknek már csak az a sorsuk, hogy sztárt csináljanak belőlük. Így volt ez Michael Jacksonnal, aki egészen kicsi korától a színpadon volt, most pedig egy egész csapat dolgozik azon, hogy lányából, Parisből, világhírű színésznő legyen.

Egy bennfentes a Page Sixnek adott exklúzív interjút arról, hogyan is néz ki a sztárcsinálás folyamata. Elmondása szerint az ügyön Arnold Stiefel cége dolgozik, ami olyan sztárok menedzsmentjével foglalkozott korábban, mint Rod Stewart vagy Bette Midler. Az informátor úgy tudja, jelenleg Stiefel egész, húsz fős csapara arra koncentrál, hogy a 18 éves lányt bevezesse a köztudatba.

Érdekes módon annak ellenére, hogy a cél Paris Jackonsból színésznőt csinálni, még nem a filmekkel foglalkoznak. Jelenleg a lányt modell karrierjét egyengetik, volt már a Rolling Stone és a Harper's Bazaar címlapján is.

Az imidzs felépítésben pedig az sem mindegy, hogy kikkel látják. „Minden el van intézve. Arnold nagyon okos. Összehozza Kendall Jennerrel és más korabeli dögös csajokkal, hogy megmutassa” - magyarázza bennfentes, aki azt is hozzátette, a menedzsment először azt akarja elérni, hogy a lányra ne Michael Jackson gyerekeként tekintsenek, hanem önálló hírességként. Ha ez megvalósul, jöhet a színészkedés.

De ez nem mind ilyen szép és jó

Természetesen sokaknak feltűnt Paris Jackson felemelkedése az elmúlt időben és sokan aggódnak is emiatt. A sztárságot nem könnyű elviselni, ráadásul a fiatal nő elég labilis. Jackson maga is beszélt arról, hogy korábban több öngyilkossági kísérlete is volt, ezek közül az egyik 14 éves korában, mikor több hónapra elmegyógyintézetbe került.

Eközben pedig a családi élete sem kiegyensúlyozottabb, mint abban az időben, mikor az apja még élt. Nemrég a nagyanyja feljelentette az unokaöccsét bántalmazás miatt, a bírósági tárgyalás pedig hamarosan megkezdődik, ami miatt a Jackson család minden bizonnyal újra reflektorfénybe kerül, de nem a legpozitívabb kontextusban.