Tom Hiddlestont nem gyakran látjuk mellszőrt mutogatva vagy egy szál alsógatyában parádézva, sokkal inkább híve annak, hogy öltönyben, esetleg egy kettészakadt mackóban jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Nem az a magamutogató típus, ezért kénytelen a kíváncsi természetű ember időről időre a filmjei segítségével ellenőrizni a színész aktuális testi épségét. Ha visszaemlékszik, hogy festett a High-Rise vagy az Éjszakai szolgálat című filmekben ruha nélkül, akkor máris megalapoztuk ennek a cikknek a jövőjét.

Na, de miért beszélünk most erről? Azért, mert épp a Kong: Koponya-sziget című filmjét promózta, amikor nekiszegezték a kérdést, hogy mennyire van zavarban, amikor ruhátlan testet kell mutatnia egy szerepe kedvéért. Itt derült ki, hogy a színész ebből a szempontból inkább hasonlít Tom Hardyra, mint a koszfóbiás, női testet sem szívesen érintőCharlie Hunnamre. Ez abból derült ki, hogy a következő választ adta a kérdésre: 

Ez az egész nem önmagam mutogatásáról szól, sokkal inkább a film narratívájáról. Ha a történet tematikája megköveteli, hogy meztelen legyek, akkor nekem azzal a világon semmi bajom nincs. 

Forrás: Just Jared