A TMZ azt írja, hogy a színésznő komoly ajánlatot tett az egyik leghíresebb amerikai rendező, Cecil B. DeMille kúriájára. A ház 1913-ban épült, Los Angelesben, hat háló- és tíz fürdőszobát tartalmaz. Az ára 25 millió dollár. Már korábban is terjengtek olyan hírek, hogy Jolie érdeklődik az ingatlan iránt, de a TMZ úgy értesült, hogy tett is egy nagylelkű ajánlatot, amit szintén nagylelkűen el is fogadtak, szóval már csak a papírozás van hátra.

Ami a szomszédokat illeti: ha úgy van, bármikor átugorhat A Grace klinikás Ellen Pompeóhoz, esetleg Ben Affleck öccséhez, Casey Affleckhez, vagy Natalie Portmanhez, ha elfogy a cukor.

A házról készült képeket az alábbi galériában nézheti meg.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2016. szeptembere óta válófélben vannak. Volt, hogy ideiglenesen megállapodtak, de még nem került pont az ügy végére. Legutóbb például arról írtunk, hogy Pitt találkozott Kambodzsában a gyerekekkel, sőt, már Jolie és közte is elég békés a hangulat. De korábban elég hangsúlyos volt a válás vagyonosodási része, az ingatlanok elosztása, és így tovább, szóval kicsit azért érdekes ez a hirtelen lakásvásárlás.

(TMZ)