Pumped Gabo ma az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt, hogy Peller Annával és Lukács Miklóssal beszélgessen arról, milyen botrányt kavart a csókolózása VV Zsófival.

Mint minden mást, ezt is az élet nagy igazságaival magyarázta. Például a XXI. század technikai vívmányainak átkával, miszerint minden lány, „ mindent kitesz az ablakba és így sokkal nehezebb hűségesnek maradni. Mint mondjuk a 80-as években. Ott mikor volt lehetőség, hogy bikinis lányokat nézegettél? Amikor lementél a Balcsi partjára nyáron”.

Peller nem titkolta el a realityszereplővel kapcsolatos érzéseit: szerinte Pumpedből sugárzik a tisztaság, közben „teljesen elmebeteg, amit imádok”, és a

szíved mélyén egy zsíros disznó, tocsogós zsírszíved van!

Mindezt nem sértésnek szánta, hanem inkább arra célzott, hogy se benne, se Sebestyén Ágiban nincs rosszindulat. (Bár ez a gondolatmenet Pumped Gabo számára igen magasröptű volt.)

Azt is megtudtuk, hogy Ági egy jó asszony, nagyon jóságos és a fiatalember tényleg megbánta, ami történt, bízik abban, hogy megbocsát neki. Ő azonban persze nem bocsátana meg, ha barátnője ilyet tenne

És egyébként is, már nem jár bulizni, helyette éjszaka videojátékozik. De már ezt sem nézi jó szemmel Sebestyén Ági. „Ezért, ha el vagyok zavarva otthonról, kénytelen vagyok elmenni bulizni, az a baj.”

Ha érdekli még több gondolat Pumped Gabótól, itt lent a teljes adást megnézheti.