A híres nőknek nem jön rosszul, ha nem néznek ki nyomorultul, vagy úgy, mint akit csak a szél fúj egyik sarokból a másikba. Különben nem sokan vennék őket komolyan, amikor egy nyolckilós puskával fenyegetőznek a filmvásznon, vagy fél lábbal átugranak egy tíz méter széles szakadékot. Vagy, ha más szakmát nézünk, egy táncolósabb koncertet se tudna végigcsinálni senki, súlyosan elhízva, de a kifutón is nehezebb konditlanul végigvonulni.

Na, most olyan híresnőket mutatunk önnek, akik mindent megtesznek azért, hogy a testükkel kapcsolatban ne érje őket semmiféle kritika, és hogy úgy tudják elvégezni a munkájukat, ahogyan elvárják tőlük. És hogy hogyan pusztítanának el minket, ha alkalmuk nyílna rá? Eljátszottunk a gondolattal. 

Amber Heard

A színésznő az Aquaman című filmre készül azzal, hogy rendszeres időközönként egy konditeremben rugdossa szét az edzőit. Tartunk tőle, hogy ha egy kihalt utcában megkérdeznénk tőle, hogy mennyi az idő, válasz helyett kicsavarná a karunkat, és a földre terítene. Megértenénk – az idő múlása fájdalmas tény. 

Another day at the office #Aquaman #fighttraining @87elevenaction @jonvalera

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés,

Cara Delevingne 

A modell színésznő is egyben, úgyhogy kiváltképp adnia kell a külsejére. Legutóbb a Suicide Squadban kapott szerepet, ami ugyanúgy nem a bájos jeleneteiről híres, mint a Valerian és az ezer bolygó városa, aminek a forgatása jelenleg is zajlik. Utóbbira kickbox-edzésekkel készült fel, nem véletlen tehát, hogy egy alkalommal annyira sikerült bevernie egy kaszkadőrnek, hogy az azonnal összefröcsögött mindent a vérével. Az életünket pedig nem csak emiatt féltjük tőle, hanem azért is, mert simán elbír egy ilyet: 

COD life

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

Ruby Rose

Ruby Rose is ért a fegyverekhez, úgyhogy van okunk az idegeskedésre. A színésznő egyébként rendszeresen edz, hogy karban tartsa magát – az Orange is the New Black című sorozat miatt amúgy is kénytelen. De alighanem magától is megtenné, amilyen vagány nő. 

Splitting cards and killing metal sheet.. Oh man you guys are going to LOVE THIS FILM.

Ruby Rose (@rubyrose) által megosztott bejegyzés,

Hilary Swank

Hilary Swank sokszor játszik olyan filmben, amiben a fiús, kemény énjét kell előtérbe helyeznie (elég csak A fiúk nem sírnakra vagy a Millió dolláros baby-re gondolni), úgyhogy nem hanyagolhatja el magát egy pillanatig sem. Az Instagram-fiókján minden második képről és videóról az jut eszünkbe, hogy nem szeretnénk pofont kapni tőle. De ha kapunk is, az biztos, hogy még a vérünket is összetakarítja majd. 

#FitnessFriday (this just might double nicely to clean my floors at home too!) #MakeAChoice #MakeItHappen @missionstatement

Hilary Swank (@hilaryswank) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears

Az énekesnő az utóbbi időben igen rákattant a testépítésre, amire mi egy egész posztot szántunk, hogy megmutathassuk önnek. Most pedig azt az eshetőséget vázoljuk fel, hogy mennyire nem esne jól, ha berágna ránk, és a comjaival tekerné ki a nyakunkat hirtelen. 

Owning my temple, my body, through yoga 💕🎉 but I really need to find one of those cool round mats!!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Ashley Graham

A világ egyik legismertebb plus size modellje ugyan olykor elbizonytalanodik a külsejét illetően, de ennek ellenére annyira kemény, hogy traktorral együtt tolna el bárkit, aki az autópályán előtte szerencsétlenkedik 9 km/h-val. 

My tire game 💪🏽 @tiny_dp

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Kate Hudson

Kate Hudson rendszeres sportoló hírében áll, legalábbis az Instája erről tanúskodik. Rájöttünk, hogy ha egy bátor személy párbajra hívná, a színésznő azzal győzedelmeskedne, hogy összevissza pörögne körülötte, amitől az illető nem tudná követni a történéseket, majd ártalmatlanra szédülné magát. 

Day 6 Night workout ✨💃✨ @sheilakelleysfactor #ShapeOfYou @Fabletics #TGIF #10DaysOfGettingBackOnTrack #Refocusing

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Jessica Biel

Justin Timberlake asszonya viszont nem gondolná túl a harc jelentőségét, inkább tovaugrálna, ha véletlenül támadás érné. 

Sweating for the red carpet starts early because the need for after party pizza is REAL. #Oscars

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés,

Madonna

Az énekes ikonnő Madonnától már régebben is megijedtünk, annyira kemény asszony, de az ilyen jellegű fotóival nem is igazán segít azon, hogy megenyhüljön a néző. Vigyázzon, mert ha nem fogad szót, ostorral fogja megcsapkodni, ami pedig ritkán kellemes.

Acting my Age! Photo By Steven Klein 💘

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

 Vajna Tímea

Hogy ne csak a külföldi celebnők sportolási kedvét feszegessük, említsük meg Vajna Tímeát, aki valamire nagyon készül, ezért gyakorta láthatjuk őt edzés közben. Most már talán tényként kezelhetjük, hogy nem csak testileg győzné le az átlagembert, hanem azzal is, hogy gyorsan feljebb kapaszkodik a szamárlétrán. Vagy lépcsőn (nem számít). 

#buttkiller #training with @a.fit.golfer 🎢

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,