Ugye mindenki emlékszik még a Hősök sorozat különleges képességekkel rendelkező cheerleader lányára? Ő volt az a gimnazista lány (Claire Bennet), aki spontán regenerációval gyógyult fel bármilyen sérüléséből. Megnéztük, hogy mi a helyzet vele mostanában.

Just started to watch nashville from the first part **

Hayden Panettiere (@haydenpanettier) által megosztott bejegyzés,

A szőke színésznő mostanában nem annyira felkapott, mint a Hősök idejében volt (jelenleg csak a Nashville című sorozatban szerepel), de azért a közösségi oldalakon elég intenzíven jelen van. A Twitter oldalán például rendszeresen dokumentálja hétköznapjait és előszeretettel fotózkodik cuki állatokkal. 

Az 1989-es születésű Panettiere rendszeresen ellátja rajongóit megfelelő tartalommal, a legjobb pillanataiból készült összeállításból pedig kiderül, hogy a színésznő

  • teljesen odavan a Nutelláért,
  • a Halloween ünnepét tiszteli és megünnepli minden évben,
  • kontaktlencséjével képes bárkit megijeszteni,
  • van egy imádnivaló sünije,
  • nagyon szereti a hazáját és nagyon menő volt gyerekkorában.

A színésznő kislánya, Kaya Evdokia Klitschko 2014 decemberében született meg, a gyermek édesapja a nehézsúlyú profi ökölvívó, Vlagyimir Klitschko. 

A Hősök sorozatban pom-pom lányt alakító celeb a sorozat sikere idején (2006-ban) még csak 17 éves volt, és ezután nem futott be olyan nagy karriert: szinte csak olyan filmekben szerepelt, amik vagy teljesen rosszak voltak vagy senkit nem érdekeltek.

Panettiere jelenleg a Nashville sorozatban tűnik fel rendszeresen, emellett főként a kislánya nevelésével van elfoglalva és különös kapcsolat fűzi a kisállatokhoz. A színésznő állatszeretete annyira erőteljes, hogy két kutyájára, Xenára és Zanderre hat év alatt nagyjából 33 millió forintnyi dollárt költött. Igaz, hogy ebben egy kutyaszitter hat évi fizetése és egy peren kívüli megegyezés díja is benne van (erről részletesen itt írtunk). 

Aww *~*

Hayden Panettiere (@haydenpanettier) által megosztott bejegyzés,

A 27 éves celebet két éve eléggé megviselte a szülés utáni depresszió, erről szokatlanul őszintén beszélt egy interjúban, bő egy éve pedig a világ nyilvánossága elé tárta melleit. 

Az biztos, hogy aki szereti a cuki állatokat, annak érdemes bekövetnie a színésznő Twitter- és Instagram-oldalát.