A GQ magazinnak adott terjedelmes interjúban Brad Pitt teljesen kitárulkozott, és részletesen elmondta, hogy mik vezettek ahhoz, hogy házasságuk tönkrement Angelina Jolie-val. Összefoglaltuk 5 pontban, hogy miért is fontos ez.

  • Angelina Jolie és a színész tavaly szeptemberben jelentette be a szakítást - és ez az első interjú a különválás óta. 
  • Az 53 éves elárulta a magazinnak, hogy 2016-ban komoly problémái voltak az alkohollal - és ez döntő szerepet játszott a válásban. Pitt az interjúban professzionális alkoholfogyasztónak nevezte magát, és elismerte hogy nagyon sokat ivott. Azóta azonban megváltozott, és már fél éve nem nyúlt a piához, most már teljesen józan életet él, és még terápiára is elment.
  • Azt is hozzátette, hogy mindezek miatt teljesen elvágta magától a külvilágot, és érzelmileg is elszigetelte magát a családjától és a barátaitól is. Most már csak az a fontos számára, hogy egészséges élete legyen, és minél több időt töltsön a gyerekeivel.
  • A Brangelina-válást a gyerekek (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienn) nagyon megszenvedték. Ráadásul a válás után egyszerűen nem volt képes a közös hollywoodi otthonukban maradni, inkább egy barátjánál lakott Santa Monicában másfél hónapig. 
  • Pitt azt is elmondta, hogy megegyeztek volt párjával, hogy békében botrányok és sárdobálás nélkül, barátságos úton rendezik le egymás között a vitákat.

Közben kiderült az is, hogy pontosan mi történt tavaly szeptember 14-én a Nizzából Los Angelesbe tartó repülőúton. Ez volt az a családi út, amely már az utolsó csepp volt a pohárban - Angelina Jolie a US Weekly magazinnak elmondta, hogy Brad Pitt nagyon keményen beitalozott a hazaúton. A színésznő teljesen kiakadt ezen, és leteremtette volt férjét, hogy azonnal józanodjon ki, és miután megérkeztek a repülőtérre, egy külön autót kért a részeg családapának.

A Brangelina-válás további részleteiről itt olvashat bővebben.  

via Us Magazine, Daily Mail