2016 szeptembere óta tart a tavalyi év leghíresebb válása, akkor jött a hír, amiről maga Brad Pitt is a sajtóból értesült, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet.  A két színész 10 évig volt együtt és 2 éve voltak házasok, de most már szinte csak az elmúlt 5 hónap eseményeire, az FBI-os ügyre, a gyermekbántalmazásra, az ingatlanok gyors eladására emlékszik mindenki.

Most egyfajta megegyezés született köztük, de még közel sincs vége a váló- és gyermekelhelyezései pernek, az egész ügy, az FBI-os nyomozással és úgy nagy általánosságban is elég kusza.

A mostani megállapodás egy december elején beadott kérelem hozománya. Akkor Brad Pitt privát tárgyalásokat szeretett volna, arra hivatkozva, hogy a gyerekek ne sérüljenek, és hogy minél kevesebbet érezzenek a válásból, de leginkább a szüleikkel kapcsolatos híresztelésekből. Ugyan a bíró visszadobta a kérelem soron kívüli elbírálását, most Angelina Jolie úgy döntött, beleegyezik abba, hogy lezárják a dokumentumokat és úgy intézzék a válást és a gyermekelhelyezést.

Igaz, hogy Angelina Jolie ebben egyetért Brad Pittel, de azt azért finoman szólva is arcátlanságnak tartja, hogy magánéletük mocskos részleteinek megszellőztetésével vádolja őt. Laura Wasser, a színésznő válóperes sztárügyvédje szerint Pitt azért mondott ilyet, mert retteg attól, hogy kiderül róla az igazság, és nem lehetetlen, hogy a színész az FBI-os nyomozás részletei miatt akarja az egész ügy titkosítását.

Brangelexit eddig

Az egész még 2016. szeptember végén kezdődött. Az amúgy sem sima váláshoz egy gyermekbántalmazási ügy is kapcsolódott.  Jolie és Pitt folyamatosan azt hangoztatták, hogy a pénz nem számít, csak a gyerekek, átmenetileg meg is állapodtak. Közben sorra adták el a százmilliókat érő házaikat. Az FBI végül lezárta a nyomozást: Brad Pitt tiszta, de csak szigorú felügyelet mellett találkozhatott gyerekeivel. De tényleg, mi van a gyerekekkel?  Boldogan fagyiznak anyjukkal.

Via TMZ