A modell ezúttal a világ majdnem legnépesebb országának lakóit haragította magára azzal, hogy a Vogue Magazin indiai kiadásának 10 éves, jubileumi címlapján pózol. 

Így néz ki a címlap, ami a helyieket roppant érzékenyen érintette. Leginkább azt kifogásolják, hogy ha ez egy különleges szám az Indiában készülő lap életében, miért kell egy nyugatmajmoló címlapot készíteni hozzá egy amerikai modellel? Tényleg rengeteg szép indiai modell közül választhattak volna a szerkesztők, egyikük, Priyanka Chopra például Indiában lett először ismert, de azóta egyre szebb karriert mondhat magáénak az Egyesült Államokban,  és jó néhány magazin címlapjára megfelelően vonzónak ítélték már.

Hogy miért Jenner mellett döntöttek, illetve hogy a modell miért vállalta el, azt nem tudni. Főként azután, hogy a legutóbbi szereplése, sem sült el túl jól: a botrányért, amely a Pepsi-reklámját övezte, bocsánatot kért tőle a cég, de nagyon megviselte. Hogy azt már ne is említsük, hogy rengeteg pénzt kapott a szereplésért a Fyre Festiválon, ami végül katasztrofálisra sikerült. 

Ezek után azt tanácsoljuk neki, hogy maradjon talán a virágos réten történő szexis fotózkodásoknál. 

Ezt talán nem fogja senki kifogásolni. 

dreamy

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

 Esetleg a méhek...

Via PageSix