Ha már itt a parti péntek, csupa dögös nőt hoztunk az Instahíradónkba. Kezdjünk talán Palvin Barbival, aki annyira megörült, hogy végre újra találkozott az egyik legjobb barátnőjével, Stella Maxwellel, hogy boldogságát puszilkodós szelfin örökíttette meg. Maxwell neve ismerősen cseng, ugye? Nem véletlen, hiszen azon kívül, hogy keresett modell, Kristen Stewart csaja is, akivel ők jelenleg az egyik legszexibb celebpár.

Finally reunited 😘👼🏼

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Eközben Lady Gaga megutatta, milyen az, mikor nem visel sminket. Kicsit szokatlan látvány, de ha az ember nézi egy darabig, ki lehet jelenteni, hogy nem is áll neki rosszul ez a természetesség. És, hogy kinek áll még szuperül, ha nincs kifestve? Alicia Keysnek, akinek sminktelen arcáról egy egész galériánk van!

And that's a wrap for today 🎥🎼🔥

xoxo, Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Végezetül pedig be kell látnunk, hogy nincsen Instahíradó Vajna Timi nélkül. A celebnő egyszerűen olyan erős kontentet tol napi szinten, hogy nem tudjuk kihagyni a válogatásból. Ma például a melleit mutatta meg. Chanelben. Az elmaradhatatlan szépítő filterrel retusálva.

#chanel #runway #collection #handmade #event #skirt #silvertop

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,