Olyan szépen süt a Nap, hogy nem tehetünk mást, mint hogy nekilátunk a reggeli lapszemlénknek. Tartson velünk! 

Pumped Gabó

Sebestyén Ági mostanában kezdi úgy érezni, hogy nem is illik hozzá annyira Pumped Gabó, mint ahogy eddig hitte. Erre abból következtetett, hogy VV Soma (egykori villalakó) szerinte rossz hatással van az úriemberre.

Amióta vele pörög, rosszabbnál rosszabb helyzetekbe sodor és megaláz ország-világ előtt. Azért beszélek vele csúnyán, és azért verem meg, mert ezt hozza ki belőlem

- mondta el a Bors hétvégi számában. 

Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee édesapja, Zana József szeretne együtt haknizni a fiával és lányával, Zitával, de ez a világért sem tud összejönni, Ganxsta ugyanis sosem ér rá. 

Mindig rohangál összevissza, de nélküle nem szeretnék színpadra állni

- mondta el a lapnak a színész, de megnyugtatólag hozzátette, hogy ezért nem haragszik a fiára. 

Király Viktor

A mai Bors szerint Király Viktor úgynevezett HORRORSÉRÜLÉST szenvedett, ami annyit takar, hogy szombat délután egy fővárosi kosárpályán játszott, amikor hirtelen reccsenést hallott a lába felől, amit meg is tekintett.

Sokkolt, amikor megláttam. Furcsán állt

- számolt be a lábról az énekes. Azt mondja, fájdalmai is voltak, de annyi lélekjelenléte még maradt hálistennek, hogy gyorsan videót is készítsen az elgörbült végtagról. A Blikk annyit tett hozzá ehhez az esethez, hogy leírta: Király Viktor bokáját altatásban tették helyre, amit a zenész szerint ébren nem is élt volna túl. Jelenleg a kórházban várja, hogy lemenjen a duzzanat, és újra meg tudják tekinteni a sérülést az orvosok. 

Peller Anna

A színésznő számtalan elmeháborodottal találkozott már élete során, és amíg meg nem ismerte férjét, Lukács Miklóst (aki amúgy 10 év alatt csakegyszer lepte meg a színésznőt), addig mindig azokba a fiúkba szeretett bele, akiknek ő nem kellett. Ahogy a Bors írja, ez a pechszéria hároméves kora körül indult. Hogy annak idején nem kellett a fiúknak, szerinte az lehetett az oka, hogy rémesen kövér volt. Viszont amikor gimnazistaként végre összejött valakivel, akkor Anna döntött úgy, hogy továbbáll, mert a fiatalember a földre helyezte a taknyos zsebkendőjét. 

Soha többé nem találkoztam vele.

VV Mici

A volt valóságshow-szereplőről azt írja a Kiskegyed, hogy lefogyott. Ha nem lenne elég látványos, jelzőt is használnak a cikkben, innen tudjuk, hogy nem kicsit, hanem durván, ezt pedig a diétának és az edzésnek köszönheti. 

Felső: @dressbypmfashion ❤😍🤗

Noémi Dudás 🐰❤️👹 VV8 🎥😈 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Judy (Kis Judit)

A Groovehouse énekesnőjét 36. alkalommal fogják megműteni. Az előző 35 is az 1998-as autóbalesetét követő plasztikai beavatkozás volt, most azonban, azt mondja, mivel kétféleképpen öregszik az arca két fele, ezért mindig szükség lesz efféle műtétekre. 

Sarka Kata

Sarka Kata a Borssal beszélgetett mindenféléről, de a legegyszerűbb, ha összefoglaljuk a legfontosabb információkat, és pontosan idézünk az üzletasszonytól: 

  • „Sosem voltam az a hercegnő típus, aki elvárta, hogy mindent a lába elé rakjanak".
  • „Szeretek a kollégáimmal olyan kapcsolatot kialakítani, ahol nem érződik a főnök-beosztott viszony. 
  • „Az elképzeléseim mindig határozottak, ezért nem nagyon szoktam tanácsokat kérni. 

Végezetül pedig azt is megtudtuk, hogy pontosan tudja, hogy kell lerázni egy pasit, de a részletekről már nem számolt be.