Úgy tűnik, Reese Witherspoon és Nicole Kidman közös sorozata, a Hatalmas kis hazugságok annyire sikeres volt, hogy berendeltek belőle egy újabb évadot – legalábbis a Witherspoon Instagramján közzétett fotóból sejthető, hogy készül valami.

Mi ez a sorozat?

Liane Moriarty 2014-es sikerkönyvéből készült az HBO sorozata. Reese Witherspoon nem csak szereplőként, de producerként is közreműködött.

Karakterközpontú dráma, melyben a női sorsok kapnak főszerepet, a hétköznapi dolgok mellett szóba kerül a nevelés, a barátság és egy krimi szál is befut. A roppant költséges és hollywood-i sztárokat felvonultató széria nem várt sikert aratott, mind a nézők, mind a kritikusok körében.

A képen Witherspoon mellett pózol még Nicole Kidman és Laura Dern, illetve szerepel egy sokat sejtető szöveg is:

a hölgyekkel... néhány új hazugságon dolgozunk.

Spending #SundayFunday with these ladies ... working on some new lies 🙈🙉🙊

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Witherspoon korábban már nyilatkozott a második szezon lehetőségeiről, azt mondta, hogy beszélt Nicole Kidmannel, és a sikerkönyv írójával, Liane Moriartyval arról, hogyan lehetne továbbvinni a történetet, hiszen egy nyitott befejezéssel ért véget a sztori, így megvan a lehetőség a folytatásra.

A színésznőt egyébkéntsaját bevallása szerint mindig vonzották az érdekes, különleges projektek, mostanában pedig nagyon formába lendült. Pár nappal ezelőtt Kurt Russel és Goldie Hawn csillag-átadásán (a hollywoodi Hírességek sétányán, egymás mellett kaptak elismerést) mondott szenvedélyes beszédet arról, hogy mennyire meghatározó komika számára Hawn.

via metro