Johnny Depp neve szinte már eggyé vált Jack Sparrow karakterével - a sorozat legújabb része, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című új epizód forgatásáról elég sok részlet kiderült. Természetesen az is, hogy a színész masszívan italozott a jelenetek felvételei közben, ami persze lustasággal is párosult. 

A film alkotói a Hollywood Reporter magazinnak meséltek arról, hogy Johnny Depp lustasága és nem éppen feszített munkatempója több száz óra pluszt jelentett a stábnak.  A színész képtelen volt időben érkezni a forgatásra, és emiatt szinte mindig csúszott az egész felvétel, és teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy mikor tudják elkezdeni a munkát. 

Ő nem egy korán kelő típus 

- mondta a stáb egyik tagja a riportban. 

Amikor egy-egy átitalozott éjszaka után a színész elvonult pihenni, mindig egy őrszem figyelte, hogy mikor gyullad fel a fény a lakókocsijában. Amikor Depp felkapcsolta a lámpát, az egyik asszisztens azonnal jelezte a rendezőknek, hogy a színész felébredt, és készen áll. Még egy kémfilmekből jól ismert, speciális kódot is használtak erre az esetre, valami hasonlót, mint a "A sas leszállt". 

És mindebben az a legszebb, hogy erről 

Johnny Depp semmit nem tudott. 


Az 53 éves színész élete egyébként nem alakul túl jól mostanában: idén januárban vált el Amber Heardtől, és ex-menedzserei is több milliós perrel mentek neki. 

via Jezebel