Hosszas vacakolás után sikeresen elvált Johnny Depp és Amber Heard. Mindez egy bírónak köszönhető, aki január 13-án, perük esedékes tárgyalásán beelegelt attól, hogy mindkét fél folyamatosan beadványokkal lassítja az ügy lezárását, és kerek perec megmondta:

most már aztán elég legyen. Ha mindketten el akarnak válni, akkor gyorsan intézzük el.

Mindez hatott, és bár Depp ügyvédjét egyelőre nem tudták elérni, Heardé azt mondta, ez csodás fejlemény.

(A két színész 2015 februárjában házasodott össze, de kapcsolatuk viszonylag hamar megromlott. A válókeresetet 2016 májusában adták be, közölte, hogy férje többször bántalmazta - igaz, mindezt hétmillió dollár ígéretének hatására visszavonta.)

Akárhogy is, Depp ügyvédjei egy darabig még járkálhatnak bíróságra, mert ugyancsak pénteken beadtak egy újabb keresetet, ezúttal a színész menedzsmentje ellen. Az ok: szerinte visszaéltek a jóhiszeműségével, és nem képviselték érdekeit megfelelően, ami miatt anyagi károk érték (több tízmilló dolláros nagyságrendben). Többek közt csalás és gondatlanságból eredő megtévesztés jogcímén 25 millió dollárt követel tőlük.

Erre válaszul a Mandel Company természetesen mindent visszautasított, hivatkoztak előkelő ügyfélkörükre, és hozzátették,

Tizenhét év alatt minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megakadályozzák Depp felelőtlen és züllött költekezését.

via Page Six, E! News.